Blog | HelloHal
2012. Június 01. 11:33, péntek
Paradicsomos hal spagettin
Amikor pangasiust sütöttem és a tejszínes mártást felitattam vele, erre hajazva gondoltam ki az esti receptet...
A végeredményt bátran ajánlom mindenkinek!
Harcsa és süllő jöhetett szóba, más halat el sem tudtam képzelni a paradicsomos tésztához, úgy gondolom, bármelyikkel megállja a helyét. A halat felkockáztam, besóztam, így állt egy fél napot.
A paradicsomos szósszal kapcsolatban szétnéztem a neten, hátha okosabb leszek és találok valami jó ötletet. Valójában variációk egy témára tárháza bukkant elő. Elolvasgattam néhányat, majd jobbnak láttam saját elgondolásomat követni. Hagymát fonnyasztottam, elfőztem, olívabogyót daraboltam, rápirítottam, közben a fürtös paradicsomot megmostam és forró vízbe mártottam egy percre, meghámoztam, feldaraboltam. A biztonság kedvéért vettem egy konzerv hámozott paradicsomot is.
Hogy miért?
A folytatásért kattints ide: //www.hellohal.com/2012/05/paradicsomos-hal-spagettin.html#more
Véleményed van? Szólj hozzá!
További bejegyzések a blogban
2012. Augusztus 11. 00:00, szombat | HelloHal
Sült keszeg szálka nélkül?
Fogtam néhány keszeget és a legnagyobb gondossággal, előre kitervelt szándékkal megpucolgattam őket.
2012. Augusztus 10. 00:00, péntek | HelloHal
Kapros-tejfölös harcsa
Baráti körben az egyik legnépszerűbb étel, melyet harcsából és süllőből is el lehet készíteni.
2012. Augusztus 03. 00:00, péntek | HelloHal
Ikrás ravioli tejszínes, fűszeres mártásban
Hozzávalók: gyúrt tészta (50 dkg liszt, 4 tojás, olaj só) hagyma, olaj, só, bors, piros paprika haltej és halikra (ponty és süllő ikrát, tejet használtunk) hallé 2 dl, tejszín 4 dl egy csokor kapor és petrezselyem