Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Blog | HelloHal

2012. Június 11. 00:00, hétfő

Fogasfilé tejszínben úsztatva

Fogasfilé tejszínben úsztatva

Az már-már meglepetés nélküli, hogy a hűtőmben mindig van friss, tehát korábban nem fagyasztott, besózott, gyönyörűen előkészített süllő hús. A szomszéd zöldségekből jobban felkészült és még tejszín is lapult a frigójában, az

Hozzávalók:

  • fogasfilé (fejenként 20 dkg)
  • póréhagyma, sárgarépa
  • olívaolaj, fehérbor
  • só, bors, kapor


Folytatásért kattints a következő linkre://www.hellohal.com/2012/06/fogasfile-tejszinben-usztatva.html#more

Címkék: főétel

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Augusztus 11. 00:00, szombat | HelloHal

Sült keszeg szálka nélkül?

Fogtam néhány keszeget és a legnagyobb gondossággal, előre kitervelt szándékkal megpucolgattam őket.

2012. Augusztus 10. 00:00, péntek | HelloHal

Kapros-tejfölös harcsa

Baráti körben az egyik legnépszerűbb étel, melyet harcsából és süllőből is el lehet készíteni.

2012. Augusztus 03. 00:00, péntek | HelloHal

Ikrás ravioli tejszínes, fűszeres mártásban

Hozzávalók: gyúrt tészta (50 dkg liszt, 4 tojás, olaj só) hagyma, olaj, só, bors, piros paprika haltej és halikra (ponty és süllő ikrát, tejet használtunk) hallé 2 dl, tejszín 4 dl egy csokor kapor és petrezselyem