Blog | HelloHal
2012. Június 11. 00:00, hétfő
Fogasfilé tejszínben úsztatva
Az már-már meglepetés nélküli, hogy a hűtőmben mindig van friss, tehát korábban nem fagyasztott, besózott, gyönyörűen előkészített süllő hús. A szomszéd zöldségekből jobban felkészült és még tejszín is lapult a frigójában, az
Hozzávalók:
- fogasfilé (fejenként 20 dkg)
- póréhagyma, sárgarépa
- olívaolaj, fehérbor
- só, bors, kapor
Folytatásért kattints a következő linkre://www.hellohal.com/2012/06/fogasfile-tejszinben-usztatva.html#more
Véleményed van? Szólj hozzá!
További bejegyzések a blogban
2012. Augusztus 11. 00:00, szombat | HelloHal
Sült keszeg szálka nélkül?
Fogtam néhány keszeget és a legnagyobb gondossággal, előre kitervelt szándékkal megpucolgattam őket.
2012. Augusztus 10. 00:00, péntek | HelloHal
Kapros-tejfölös harcsa
Baráti körben az egyik legnépszerűbb étel, melyet harcsából és süllőből is el lehet készíteni.
2012. Augusztus 03. 00:00, péntek | HelloHal
Ikrás ravioli tejszínes, fűszeres mártásban
Hozzávalók: gyúrt tészta (50 dkg liszt, 4 tojás, olaj só) hagyma, olaj, só, bors, piros paprika haltej és halikra (ponty és süllő ikrát, tejet használtunk) hallé 2 dl, tejszín 4 dl egy csokor kapor és petrezselyem