Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Blog | DR. PACZOLAY BÉLA

2012. Május 14. 15:47, hétfő

MIS, avagy csináljuk mi is egyszerűen

MIS, avagy csináljuk mi is egyszerűen

A MIS, azaz a Make It Simple, rendkívül innovatív, haladó gondolkodású cég, ami elérhető áron kínálja az implantológiában ma elérhető legfrissebb technológiákat.

A világ egyik legnagyobb fogászati implantátumgyártója a MIS, azaz a Make It Simple-csináljuk egyszerűen betűszót választotta márkajelzéséül. Nem véletlenül:

-rendkívül innovatív,

-haladó gondolkodású cég, ami

-elérhető áron kínálja az implantológiában ma elérhető legfrissebb technológiákat.

Hogy ezeket az újításokat megfelelő módon és kiemelkedő eredménnyel alkalmazhassák a MIS felhasználó fogorvos kollégák, létrehozott a MIS egy oktató-kutató programot, melynek a célja kettős:

1. egyrészt a szakemberek folyamatos továbbképzése,

2. másrészt a páciensek részére garantált minőségű ellátás biztosítása.

Ezt a kettős célt szolgálja a MIS hivatalos mentor orvosainak és az általuk vezetett referenciarendelők hálózata.

Mostani írásom apropóját az adja, hogy most már Cegléden is működik MIS referenciarendelő; jómagam pedig a Közép-Magyarországi mentororvosi teendőket látom el.

Hogy mi is ebből a Cegléden és vonzáskörzetében élő pácienseink haszna?

Több is származik belőle. Először is olyan minőségű ellátást kapnak, amit a világ egyik legnagyobb cége, mint oktatási és továbbképzési standardot fogad el, melyet saját honlapján közzé is tesz. Másrészt mint mentor orvos jelentős kedvezményben részesülünk a cég részéről, melyet tovább is adunk a pácienseink felé.
Lehetőség van továbbá az MIS kutatási programjaiban való részvételre is, melyek keretében pácienseink már a piaci bevezetés előtt, valóban az elsők között kaphatják meg a MIS legújabb termékeit.

Ha szüksége van fogászati implantológiai ellátásra, vagy csak fontolgatja azt, esetleg megfelelő információ hiányában nem mer belevágni a kezelésbe, keressen fel minket, illetve tájékozódjon a//www.misimplants.hu honlapon, ahol az „orvosaink” menüpont alatt az én szakmai önéletrajzomat is megtalálhatja, ill. kérdéseket tehet fel, ahogy a 06-20/559-1067-es telefonszámon is.

Címkék: fogpótlás

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Július 19. 09:25, csütörtök | DR. PACZOLAY BÉLA

Rendkívül pontos és kiváló esztétikájú cirkónium fogpótlások

Mai bejegyzésemben az esztétikai fogorvoslás egyik különösen dinamikusan fejlődő ágazatáról szeretnék írni. Ez pedig nem más, mint a fémmentes esztétikus fogpótlások tárgyköre.

2012. Július 01. 15:55, vasárnap | DR. PACZOLAY BÉLA

A modern fogászati műgyökérbeültetés alpvető követelményei

A modern fogászati műgyökérbeültetés alpvető követelményei: tartósság, funkció, esztétika