Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Blog | Otthon Dekor Áruház

2014. Május 12. 16:30, hétfő

Lakásból otthon

Lakásból otthon

hogy ne csak háza, de otthona is legyen

Nemrégiben vendégségben voltunk egy házaspárnál. Hazafelé jövet a férjem (!) jegyezte meg, hogy milyen rideg volt a lakásuk. Miért gondolta így? A ház nemrég épült, volt asztal, szék, ülőgarnitúra, de hiányzott az a bizonyos plusz! Funkcionálisan működött a ház, de nem volt meg a meleg, puha, fészek jellege. Hiányoztak a szőnyegek, függönyök, képek a falról, néhány virág, esetleg pár dísztárgy. Olyan ez, mint amikor főzünk egy ételt, minőségi anyagokból, de nem fűszerezzük meg. Éhen nem fogunk halni, de mégsem az igazi, elmarad az ízek élvezete.

Ugyan ez történik, ha lakásunkat nem tesszük otthonossá. Van hol ennünk, aludnunk, nem ázunk, nem fázunk, mégsem érezzük magunkat igazán jól.

Hogy ez ne így legyen, ebben segítünk mi! Otthon Dekor és Ajándék áruházunkban megtalál mindent, ami az „otthon készítéshez” kell! Függönyt, szőnyeget, tapétát, lakás kiegészítőket. Ez azért is nagyszerű dolog, mert 1 helyen van minden. Össze tudjuk válogatni a lakás „fűszereit”, hogy a végén egy harmonikus, nagyon kellemes környezetet kapjunk.

Itt egymás mellé tudjuk tenni a padlólapot a tapétával, függönnyel, szőnyeggel. Ha kell díszpárnát, vagy ágytakarót varrunk. Nem kell félni, hogy esetleg együtt nem mutatnak jól, mert vásárlás előtt mindez kiderül.

Szolgáltatásaink közé tartozik a varrás. Kolléganőnk nem csak függönyt, hanem díszpárnát, asztalterítőt, ágytakarót, baldahint is varr! Mostani akciónkban kerti bútorokhoz ajánlunk olyan kültéri anyagokat, ami vízálló, UV álló, penészedés mentes, és a gyártó 5 év garanciát vállal rá, csodálatos színekből és mintákból választhatunk, most 20% kedvezménnyel, ráadásul a párnát, asztalterítőt ingyen varrjuk.

Tehát hölgyeim, jöjjenek el hozzánk, biztosan találnak valamit, amivel lakásukból otthont varázsolhatnak!

Otthon Dekor
Cegléd, Vörösmarty tér (Fürdőszoba Szalon emelte)
otthondecor.com

Kövess minket a Facebook-on is!


Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Október 17. 16:16, péntek | Otthon Dekor Áruház

Feng Shui a hálószobában

Találjunk új szerelmet, vagy erősítsük meg meglévő kapcsolatunkat!

2014. Augusztus 30. 09:24, szombat | Otthon Dekor Áruház

Egy megvalósult álom

Isabel Peletier spanyol lakberendező megvalósult álma

2014. Április 18. 15:57, péntek | Otthon Dekor Áruház

Keressük a legjobb édesanyát!

A győztes egy 50.000 Forint értékű vásárlási utalványt nyer.