Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Blog | Otthon Dekor Áruház

2014. Október 17. 16:16, péntek

Feng Shui a hálószobában

Feng Shui a hálószobában

Találjunk új szerelmet, vagy erősítsük meg meglévő kapcsolatunkat!

A feng shui szerint hogyan rendezzük be hálószobánkat, ha új szerelemre vágyunk, vagy meglévő kapcsolatunkat akarjuk erősíteni?

A Feng shui egy olyan eszköz, amivel pozitív hangulatot, harmóniát tudunk teremteni környezetünkben. A Feng shui azt mondja, ha környezetünkben harmónia van, ez a harmónia megjelenik az életünkben is.

Hölgyeim! Ha gond van a párkapcsolatukkal, vagy egyáltalán nincs párjuk a Feng shui a következőket javasolja:

Kedvező elemek: A szerelmi energiának teremtsen szabad utat. Csökkentse a felére gyógyszeres szekrényét, ruhás szekrényét, és a fiókokat. Hagyja üresen az ágy túloldalán az éjjeliszekrényt, vagy ne tegyen oda olyan tárgyat, amit gondol, hogy leendő párjának nem tetszene. Cserélje le egyke dolgait páros tárgyakra: szerelmes madár pár, két darab gyertyatartó gyertyával, két rózsakvarcból készült szív, két delfin, stb. A Feng shuiban a szerelem színe a rózsaszín. Legyen a háló fala rózsaszín, de lehet a függöny, ágytakaró, ágynemű színe is rózsaszín.

Tartson itt érzéki tárgyakat: gyertyák, masszázsolajak, pezsgő, szép ágynemű, köntös. Ezek megerősítik önt abban, hogy tud az alkalommal élni, ha megérkezik az a valaki. Tárgyai legyenek ívesek, mert ezek az emberi testet utánozzák.

Kedvezőtlen elemek: Amennyiben új kapcsolatra vágyik, zárja le a múltat. Az extől kapott tárgyakat, emlékeket dobja ki: régi levelek, bútorok, ajándékok. Mindazokat, amik rá emlékeztetnek. Egyedülálló fotók, magányra emlékeztető tárgyak, festmények ne legyenek itt. Ne legyen a hálóban olyan eszköz, ami eltereli a figyelmet pl.: sporteszközök, szennyes, vasalnivaló, televízió. Ha lakásában sok a női parfüm, vagy férfi esetében a férfias illat, akkor hígítsa fel az ellenkező nem kellékével, vagy illatával. Tehát vigyen be ellenkező csít. Az éles sarkok és kiállások, amelyek erre területre irányulnak, távol tartják az önhöz vonzódó személyeket. Ne tartson itt sem kaktuszt!

Tehát hölgyeim hajrá! Rendezzék át hálószobájukat a fentiek szerint, és remélhetőleg hamarosan rendeződik életüknek e területe. Minden esetre függönyben, ágytakaróban, de még köntösben is tudunk Önnek segíteni! Otthon Dekor Áruház


(mindenkilapja.hu alapján)

Otthon Dekor
Cegléd, Vörösmarty tér (Fürdőszoba Szalon emelte)
otthondecor.com

Kövess minket a Facebook-on is!

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Augusztus 30. 09:24, szombat | Otthon Dekor Áruház

Egy megvalósult álom

Isabel Peletier spanyol lakberendező megvalósult álma

2014. Május 12. 16:30, hétfő | Otthon Dekor Áruház

Lakásból otthon

hogy ne csak háza, de otthona is legyen

2014. Április 18. 15:57, péntek | Otthon Dekor Áruház

Keressük a legjobb édesanyát!

A győztes egy 50.000 Forint értékű vásárlási utalványt nyer.