Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Blog | Otthon Dekor Áruház

2014. Augusztus 30. 09:24, szombat

Egy megvalósult álom

Egy megvalósult álom

Isabel Peletier spanyol lakberendező megvalósult álma

Isabel Peletier az egyik legismertebb spanyol lakberendező pontosan ezt érezhette, amikor a csodálatos spanyol cantabriai környezetben meglátta nyaralóját. Valójában, amit először látott az egy hatalmas, pusztulásnak indult, omladozó kőhalmaz volt, ami a hidegebb hónapokban szarvasmarhák számára nyújtott némi védelmet.

A lehullott kövek, a törött gerendák, a rossz állapotban lévő falak kevésbé, ám a lélegzetelállítóan gyönyörű táj inspirálóan hatottak a tulajdonosokra. Egy kényelmes, praktikus, a környezetbe maximálisan illeszkedő házat szerettek volna tervezni, ami a kerttel is tökéletes összahgban lesz. A telek, jó fekvésének köszönhetően, közel van egy növekvő fűzfákkal szegélyezett folyóhoz, a mezőkön és a kertben tölgyek, mogyorófák, és hatalmas hortenzia bokrok állnak.


Az eredeti, de megtisztított kövek használatával, egy dupla magasságú, tetőablakkal ellátott nappali, egy konyha, egy iroda és három saját fürdőszobás szoba kapott helyet. A berendezéseket spontán választással szerezték be a helyi bolhapiacon és antik üzletekben, ahol az időtlenség és a tengerre emlékeztető kékek és a természetességet sugalló zöldek kapták a kiemelt figyelmet. Az előszoba rusztikus hangulata már a bútorok, a függöny és a marokkói szőnyeg párosítása miatt is érdekes, a villanykapcsolókról és a sötétebb falakat lezáró új, világos gerendás mennyezetről nem is beszélve.


Otthon Dekor
Cegléd, Vörösmarty tér (Fürdőszoba Szalon emelte)
otthondecor.com

Kövess minket a Facebook-on is!


Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Október 17. 16:16, péntek | Otthon Dekor Áruház

Feng Shui a hálószobában

Találjunk új szerelmet, vagy erősítsük meg meglévő kapcsolatunkat!

2014. Május 12. 16:30, hétfő | Otthon Dekor Áruház

Lakásból otthon

hogy ne csak háza, de otthona is legyen

2014. Április 18. 15:57, péntek | Otthon Dekor Áruház

Keressük a legjobb édesanyát!

A győztes egy 50.000 Forint értékű vásárlási utalványt nyer.