Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Blog | HOBBI ÁRUHÁZ

2014. Szeptember 10. 16:35, szerda

Bort, búzát, békességet!

Bort, búzát, békességet!

Szoktuk mondani jókívánság gyanánt, ismerőseinknek, barátainknak, szeretteinknek áldást kívánva az újesztendőre. Hisz tudjuk, hogy hozzánk is az tér vissza, amit másnak szeretnénk, mert „jótett helyébe jót várj”- tanítják népmeséink.

Valóban, aki békességben él, megvan mindennapi kenyere és tápláló, finom nedűje máris gazdagságban, mai szőlős gazda. Nem beszélve arról, hogy a magyar bor ahhoz, hogy ismét Európa –és világszerte ismert és kedvelt legyen elengedhetetlenek a megfelelően felkészült borászatok. Ehhez nem csak a kellékek szükségesek, hanem azok a növényvédő szerek is, amelyek hatékonyan és egészség károsító hatás nélkül szabadítják meg a gazdát, a szőlőt tönkre tevő kártevőktől és a betegségektől. Így a palackokba kerülő bor gyöngyözése maga az élet! Örömmel kortyolhatunk bele a nedűbe mindnyájan!

Jöjjön el a HOBBI áruházba Cegléden, a Külső Jászberényi útra, és nálunk mindent megkap, amire szüksége lehet a közelgő szüretkor legyen az szüretelőkád 110l-1000l-ig, demizson műanyag bevonattal 5l-54l-ig, szüretelőolló, szőlődaráló, szőlőprés, cefrés hordó, füles balon, vagy, bármilyen borászati segédanyag.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2015. Július 14. 16:09, kedd | HOBBI ÁRUHÁZ

Így vigyázz a kertedre nyáron

Júliusi kerti tippek

2015. Április 03. 16:17, péntek | HOBBI ÁRUHÁZ

Áprilisi teendők a kertben

2015. Február 27. 15:24, péntek | HOBBI ÁRUHÁZ

Tavasz-indító munkák a kertben

Tegyünk egy sétát a kertünkben és tervezzük meg, hogy mit is kellene elvégeznünk!