Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2012. Szeptember 17. 12:40, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Ungvári Miklós diadala a Nemzeti Vágtán

Ungvári Miklós diadala a Nemzeti Vágtán

Ungvári Miklós futamelső lett a hétvégi Nemzeti Vágtán.

A jubileumi 5. Nemzeti Vágta alkalmából két Jótékonysági Sztárfutamon lovagoltak hazánk közismert emberei, hogy az általuk kiválasztott alapítványokat támogassák.

Ungvári Miklós az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamában indult és Remény nevű lován, remek, 83'52"-es futamidővel meg is nyerte a futamot. Miklós olyan sztárokat utasított maga mögé mint, Szöllősi Györgyi, Hommonay Zsolt, Trokán Nóra, vagy Kaszás Géza.

Nehezen találom a szavakat - kezdte Ungvári Miklós. "Úgy gondolom, hogy a lovamban is hatalmas bizonyítási vágy volt. Július 29-e után bennem is maradt némi bizonyítási vágy. Látható volt, hogy jól elkaptuk a rajtot és látható volt, hogy a ló sem ezüstöt, hanem aranyérmet akart, mint a lovasa" – nyilatkozta mosolyogva Ungvári Miklós a futamot követően.

Olimpiai ezüstérmes sportolónkat a győzelem mellett nemesebb célok is vezérelték, hiszen szereplésével és elért eredményével a beteg gyermekek terápiás kezelésével foglalkozó Paci Doki Alapítványt támogatta, akik Miklósnak köszönhetően 100000 forinttal lettek gazdagabbak.

A vágtának más ceglédi illetékesei is voltak. Lőrincz Tamás például az Mvm paksi atomerőmű kocsitoló versenyén a sportolók csapatával (Sastin Marianna, Deák Bárdos Mihály, Wöller Ákos, S. Kovács Ádám, Spéder István, Váczi Zoltán) szerezte meg az első helyezést.

A futamok során három remek ceglédi lovasnak szurkolhattunk még. Kövesdy Zsolt Nyársapát, Lövei Nándor Ópusztaszer, Ungvári András pedig Mórahalom színeiben indult. Az elővágták során mindhárman első helyen kvalifikálták magukat a versenyre. Ungvári Attila sajnos már az előfutamon kiesett a versenyből, de Kövesdy Zsolt első, míg Lövei Nándor második helyen jutott tovább a középdöntőbe. A döntőbe azonban egyik lovasunknak sem sikerült belovagolni.

A futamot végül Budapest-Ferencváros képviseletében Vass Jennifer és lova Cordoba nyerték meg.

fotó: stop.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására