Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2019. November 08. 15:58, péntek | PR

Ötletek kis- és nagy lakások rendszerezéséhez

Ötletek kis- és nagy lakások rendszerezéséhez

Egy kisebb lakás okos berendezése mindig nagyobb kreativitást igényel, ám pár ötletes trükkel és helytakarékos, dekoratív polccal a rendszerezés már nem is jelent olyan nagy kihívást.

Nagy a kupleráj a lakásban? Örök a küzdelem a rendért, de valahogy sosem marad meg? Ennek oka könnyen lehet, hogy pusztán egy nagyon egyszerű dologban rejlik: nincs meg mindennek a helye!

Egy lakásban a rendetlenséget általában az ide-oda pakolt apró-cseprő dolgok adják. Egy levetett táska itt, egy kulcscsomó ott, egy pohár az asztalon, és egy lerúgott csizma a sarokban. Így kezdődik… Csírájában el lehet azonban fojtani a rendetlenség lehetőségét is, mégpedig azzal az egyszerű módszerrel, hogy mindennek kijelöljük a pontos helyét.

Tárolódobozok mindenhova!

Az egyik legegyszerűbb, ám legnagyszerűbb találmány, amiért a rendre törekvő háziasszonyok hálát adnak, az a rendszereződoboz – ám tulajdonképpen a célnak bármilyen, esztétikus, ideális méretű doboz megfelel. Minden olyan potenciális gócponthoz, ahol viszonylag gyakran halmozódnak fel a különféle kacatok, rakjuk rendszereződobozt és ügyeljünk rá, hogy innentől valóban minden kulcsot, zsebkendőt, tollat és papírfecnit a helyére rakjunk.Iratrendszerezés: éljen a függőleges!

Otthonunkban az egyik legnagyobb káoszt a lefűzésre váró számlák, hivatalos iratok, különböző dokumentumok adják. A titok itt a függőleges tárolásban rejlik! Nyissunk álló mappákat kategória szerint a főbb iratoknak, és tároljuk itt őket addig, amíg lefűzésre nem kerülnek. Így elkerülhetőek az író- vagy az étkezőasztalon tornyosuló irathalmok.
Letisztultság: csak az legyen kéznél, amit valóban gyakran használunk!

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk a pakolás, rendszerezés során, hogy túl sok dolgot hagyunk szem előtt. Nézzük át újra, hogy például az íróasztalon elől hagyott dolgokhoz mikor nyúltunk utoljára. Napokkal, hetekkel ezelőtt? Azok a tárgyak jó helyen lesznek a fiókban is! A kád széle sem kirakodóvásár. Csak azokat hagyjuk elől, amiket valóban minden nap használunk, a többi, ritkábban használt flakont nyugodtan tegyük fel a szekrény magasabb polcaira.

Keskeny, dekoratív polcok a tökéletes helykihasználásért

Használjuk bátran ki falfelületeinket is! Számos bájos, kedves, letisztult polc, vagy polcrendszer közül választhatunk, a keskenyebb kiviteltől egészen a masszív komplexumokig. A polcok is rengeteg apró-cseprő holmi elnyelésére alkalmasak, használjuk őket bátran!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 16:57, hétfő | PR

Prémium szórakozás a négy fal között

A technológia újabb és újabb vívmányainak köszönhetően már otthonunkban is prémium szórakoztatásban lehet részünk. A nagyméretű, felsőkategóriás televíziók garantált kikapcsolódást nyújtanak a négy fal között is. A magasabb á

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.

2020. Június 07. 12:18, vasárnap | PR

Napkollektort minden házhoz - avagy a megújuló energia előnyei

A megújuló energiaforrások, így a nap energiájának felhasználása is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

2020. Június 07. 12:10, vasárnap | PR

Elvesztetted a munkád? Segít a nyelvvizsga, hogy másikat találj!

Munkát találni válság idején nehéz dolog, de nem lehetetlen. Apró előnyök, mint a nyelvvizsga, segíthetnek kitűnni a többi álláskeresővel közül. Mutatjuk, hogyan szerezd meg akár teljesen ingyen!