Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Március 09. 16:09, hétfő | Helyi sport
Forrás: Ceglédinfo

Magyar Nagydíj a Lőrincz testvérek nélkül

Magyar Nagydíj a Lőrincz testvérek nélkül

a Magyar Nagydíj történetének legnépesebb kötöttfogású mezőnye gyűlt össze

Hétvégén rendezték a Magyar Nagydíj, Polyák Imre-emlékversenyt immár 13. alkalommal. Négy földrész 27 országának közel 240 birkózója mérte össze a tudását Szombathelyen, az Arena Savariában. Ezzel a Magyar Nagydíj történetének legnépesebb kötöttfogású mezőnye gyűlt össze. Ceglédről ezúttal csak Kozák István lépett szőnyegre a 66 kg-ban, ahová negyvennégyen mérlegeltek.

Pistinek selejtezőt kellett vívnia a 32 közé kerülésért. A mérkőzés jól indult mivel a ceglédi versenyző 3:0-ás vezetést szerzett, de kazah ellenfele a vége előtt nem sokkal kiegyenlített és az utolsó akció révén a győzelmet is megszerezte. A kazah versenyző a következő körben még győzni tudott, de a döntőbe már nem jutott be, így Pisti kiesett a versenyből.

A kötöttfogású válogatott két meghatározó tagjára az olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok Lőrincz Tamásra és EB, VB bronzérmes Viktorra mostanában rá jár a rúd. Viktor a közel múltban vakbélműtéten esett át, míg bátyja Tamás fog problémákkal küzdött az elmúlt hetekben. Kisebb műtét és kezelések hátráltatták a felkészülését, ráadásul a múlt hétvégén egy bélfertőzést is összeszedett. A szakvezetés ezért úgy döntött, hogy mind a ketten kihagyják a Magyar Nagydíjat.

Pap Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem