Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. December 09. 14:39, kedd | Helyi sport

Lőrincz Tamást is díjazták a birkózó karácsonyon

Lőrincz Tamást is díjazták a birkózó karácsonyon

Számos elismerést adtak át a karácsonyi partin

Ezúttal is bensőséges, hangulatos ünnepség kerekedett ki a szövetség hagyományos Karácsonyi Party-jából. A nagyszámú vendégsereg teljesen megtöltötte az Aréna (volt Stadion) szálló egybe nyitott éttermét. Az est végén a körtánc azt az igényt fejezte ki, hogy a sokadik sikerkorszakát élő sportág egységben haladjon tovább az útján.

Szokás szerint pontban hat órakor nyílt ki az étterem ajtaja december 5-én, pénteken a Hotel Arénában, ahol dr. Hegedüs Csaba elnök és Gáspár Tamás igazgató egyenként köszöntötte az érkezőket.

Az elnök értékelte az év nagyszerű sikereit, és emlékezett meg egyben a dicső múltról is, hiszen például éppen harmincöt éve zajlott le a legendás, négyaranyos San Diegó-i világbajnokság.Csillagszórók gyúltak a közelgő karácsonyi ünnepeket köszöntve.A vacsora gazdag kínálata sokáig lekötötte a vendégséget.Majd elismerések átadása következett – hosszú, tömött sorban.

Az ünnepségen Lőrincz Tamás MEFS-díjat vehetett át. A díjat dr. Székely Mózes, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) főtitkára adta át.

A képeket az MBSZ munkatársa, Kerekes Péter készítette

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem