Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Szeptember 16. 13:17, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Julianne Moore is szerepel Az éhezők viadala folytatásában

Julianne Moore is szerepel Az éhezők viadala folytatásában

Szerepet vállalt Az éhezők viadala című filmsorozat kétrészes befejezésében Julianne Moore hollywoodi filmsztár.

A 52 esztendős Moore a BBC News értesülése szerint Alma Colin elnöknőt fogja alakítani a Suzanne Collins regénytrilógiájából készülő filmsorozat befejezésében, amelyben a főbb szerepekben az Oscar-díjas Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth látható.
A disztópia befejezése A kiválasztott címmel két részben kerül majd a mozikba: az elsőt 2014 novemberében, a másodikat egy évvel később tervezik bemutatni. Ezt megelőzően a második epizód Az éhezők viadala: Futótűz címmel november 21-től látható.
Az éhezők viadala-sorozat olyan negatív utópiát mutat be, amelyben évente egyszer kamaszokat kényszerítenek arra, hogy egy élő televíziós műsorban gladiátorokként harcoljanak egymás ellen, míg csak az utolsó marad életben.
A filmsorozatot Francis Lawrence (Legenda vagyok) rendezi, a szereposztásban Phillip Seymour Hoffman és Donald Sutherland neve is olvasható.
Az éhezők viadala bemutatkozó epizódja tavaly komoly üzleti sikert aratott világszerte: összesen mintegy 700 millió dollárért (több mint 150 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők.

Címkék: Kultúra-film

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár