Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Február 01. 17:48, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Ezt jó ha tudod!

Ezt jó ha tudod!

Bizonyára észrevettétek már, hogy oldalunk fejléce lecserélődött, s ezt az újítást több változás, fejlesztés is követte és követi majd a későbbiekben is. Íme, néhány hasznos és fontos részlet.

Bizonyára észrevettétek már, hogy oldalunk fejléce lecserélődött, s ezt az újítást több változás, fejlesztés is követte és követi majd a későbbiekben is. Íme, néhány hasznos és fontos részlet.

Az előző két soros menüsáv letisztult, jobban átláthatóvá vált, egyes modulok pedig kiemelt helyet kaptak oldalunkon. Az egyre népszerűbb cégregiszteren kívül a hirdetési rovatok, mint az Apró, az Ingatlan, Autó és az Állás rovatok lettek kiemelve.

Folyamatosan bővülő, kategorizált cégregiszterünkben közel 2500 helyi és környékbeli cég között keresgélhetsz. Érdemes átfutni mielőtt nyakadba veszed a várost!

Országos adatbázisra épülő hirdetési rovatainkban is kedvedre böngészhetsz bármit is keresel. Az Apró, ingatlan, autó, és állás rovatunkban pedig mostantól minden regisztrált tagunk INGYENESEN adhatja fel hirdetését. Belépés esetén a jobb felső sarokban (pirossal kiemelt) lévő „hirdetés feladás”-ra kattintva bárki egyszerűen és kényelmesen feladhatja saját hirdetését.

Oldalunk folyamatos színesítése céljából igyekszünk a már meglévő modulokat időközönként frissíteni, bővíteni, hogy látogatóink minél sokszínűbb tartalommal talározhassanak.

A közeljövőben aktiválva lesz új KISÁLLAT MENHELY rovatunk, ahol gazdik és leendő házikedvencek találhatnak majd egymásra. Ezt a rovatot regisztrált tagjaink szintén szabadon használhatják majd.

A továbbiakban tervezzük még a NAP SZÉPE, ill. egy folyamatos KÉPSZAVAZÁS elindítását.


Az izgalmak továbbfokozása érdekében további versenyeken is számítunk látogatóink lelkesedésére. A közeljövőben egy KISÁLLAT SZÉPSÉGVERSENY borzolhatja majd a kedélyeket.

És ha esetleg még nem regisztráltál oldaunkon, most azt is egyszerűen megteheted!

Segítség a regisztrációhoz.

További kellemes böngészést kívánunk!

infoCegléd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció