Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. December 07. 17:17, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Miért nem tudok regisztrálni?

Miért nem tudok regisztrálni?

Vannak néhányan, akiknek nem sikerül regisztrált felhasználókká válniuk az infoCegléd weboldalon. Lássuk, mi lehet az oka!?

Szavazni szeretnél, vagy a nyereményjátékon játszani, de nem sikerült a regisztráció? Nem kaptál válasz e-mailt? Nem tudtál belépni? Van megoldás!

A problémák nagy része abból adódik, hogy a regisztráció során hibás e-mail cím kerül megadásra, ezért az aktiváló e-mail üzenet nem kézbesíthető. Erről a rendszer bennünket (infoCegléd) is értesít, de sajnos mi sem tudunk nem létező e-mail címre levelet küldeni. Jó hír azoknak, akik ebben a cipőben járnak, kivételesen aktiváltuk a regisztrációjukat, megpróbálhatnak belépni!

Persze ki emlékszik már, hogy a megadott e-mail cím helyes volt-e? Ha eddig bármilyen oknál fogva nem sikerült az aktiválás, javasoljuk, tegyetek egy próbát a belépésre! Ha sikerül, akkor hibás volt a megadott e-mail cím. Ehhez persze a belépési névre és a jelszóra emlékezniük kell!

Nem, vagy csak nagyon soká érkezik meg az aktiváló linket tartalmazó e-mail? Ez bizony sajnos előfordulhat. Egyes így végződő e-mail címek esetén, mint pl. freemail.hu, citromail.hu ... - lehet, hogy csak órák múlva (tesztjeink során 13 órát is mértünk) érkezik meg a válasz.

Ha egyáltalán nem érkezik meg, akkor életbe lép az első bekezdés a hibás e-mail címek megadásáról. Úgyhogy javasoljuk, hogy gmail.com végződésű e-mail címet használjanak, vagy az internet-szolgáltatójuktól kapottat, pl. t-online.hu, enternet.hu, externet.hu, stb... végződésűt. És persze nagyon alaposan nézzétek meg, hogy azt helyesen írtátok-e le a regisztrációs lap kitöltésekor.

És ha minden „kötél” szakad:

Négy egyszerű lépés a regisztrációmentes nyereményjátékhoz.

1. Lépj be facebook oldaladra

2. Nyisd meg az infoCegléd weboldalát (www.infocegled.hu)

3. Belépés menüben (jobb felső sarok) válaszd a „bejelentkezés facebook-kal” gombot

4. Engedélyezd az összeköttetést…

De a legfontosabb az, hogy forduljatok hozzánk bátran, ha gondotok akad akár a regisztrációval, akár az aktiválással vagy az oldal bármilyen működésével kapcsolatban! Készséggel segítünk! A leveleket ide várjuk: info@infocegled.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció