Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Április 17. 14:04, vasárnap | Helyi

Múlt-kori képek - Hírközlés

Sokan azt hiszük, hogy a városi posta mindíg is jelenlegi helyén üzemelt, ez azonban nem igaz. A városnak e fontos hivatala több költözést is megélt már napjainkig.

2011. Április 11. 11:58, hétfő | Helyi

Múlt-kori képek - A Magyar Állami Főgimnázium

A ceglédi gimnázium alapítását évekig tartó huzavona, és önös érdekek ellentétekből adódó vita előzte meg. A város első középiskolájának hosszú és tanulságos története van, melyben szerepel önzetlen adakozás, előre látó pol

2011. Április 02. 17:29, szombat | Helyi

Múlt-kori képek - Ez az a ház

Nincs még egy olyan épület a városban, melyben a város életét ily módon meghatározó döntések születnének, mint a városházán. Egy városházának státuszához mérten fontos, hogy kellően meghatározó épület legyen. A ceglédi városh

2011. Március 27. 14:31, vasárnap | Helyi

Múlt-kori képek - Vissza az iskolapadba

Városunk oktatási lehetőségei ma igen sokszínűek és változatosak. Van több általános iskolánk és középiskolánk, egy gimnáziumunk és színi tanodánk, de nem volt ez mindig így.

2011. Március 20. 12:23, vasárnap | Helyi

Múlt-kori képek - Keresztűl a városon

A méltán híres Rákóczi út városunk egyik leg jellegzetesebb utcája, mely minden évszakban új csodával ajándékozza meg a nyitott szemmel járó városlakókat.

2011. Március 12. 16:08, szombat | Helyi

Múlt-kori képek - A Városi Strandfürdő

„ Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár, mert azért van itt ő.” Ezt a népszerű dalt bizony még senki sem dúdolgathatta, amikor az első uszoda megnyitotta kapuit Cegléden.