Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Július 02. 15:35, hétfő | Bulvár

Fekete László - újra csúcson!

Fekete László Magyarország örökös Toldi Miklósa hosszú hónapok óta egy komoly, ismeretlen problémával küszködött, mely negatív hatással volt fizikális erejére is. Most egy szernek köszönhetően újra csúcsra került.

2012. Május 26. 07:09, szombat | Kék hírek

Kifosztották a szentkúti nemzeti kegyhelyet

Egymillió forintos kárt okozott a Nógrád megyei, szentkúti nemzeti kegyhelyen egy ismeretlen elkövető, aki kifosztotta a perselyt és templomi kegytárgyakat lopott el – közölte a megyei rendőr-főkapitányság pénteken.

2012. Május 16. 07:07, szerda | Külföld

Folytatódott Breivik pere, kint felgyújtotta magát egy ember

Felgyújtotta magát egy férfi kedden az oslói bíróság épülete előtt, miközben odabent folytatódott Anders Behring Breivik tömeggyilkos pere.

2012. Május 09. 14:03, szerda | Külföld

Francia megbékélés - orosz parádé

Kedden volt 67 éve, hogy véget ért a II. világháború Európában. Ez alkalomból pedig olyat láthatott több tízmillió francia, amire a vad kampány alatt senki sem gondolt volna.

2012. Május 09. 07:13, szerda | Kék hírek

Természetkárosítás érte a Sóstói-erdőt

Ismeretlenek letépték és elvitték a rendkívül ritka, fokozottan védett magyar nőszirom virágzó hajtásait a nyíregyházi Sóstói-erdőben; az erdészet természetkárosítás miatt rendőrségi feljelentést tett.

2012. Május 05. 14:09, szombat | Kék hírek

Gyalogosokat sodort el egy karambolozó autó Szentendrén

Karambolozó autó sodort el Szentendrén egy idős nőt és egy gyermeket, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek a Pilisszentlászlói úton péntek délután történt balesetben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

2012. Május 04. 07:15, péntek | Kék hírek

Temetőket fosztogattak a színesfémtolvajok

Három temetőben is tolvajok fosztogattak és loptak el jelentős értékű gépeket, illetve színesfémet Jász-Nagykun-Szolnok megyében az elmúlt napokban – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.

2012. Május 03. 07:17, csütörtök | Kék hírek

Feleségét megszurkálta, majd végzett önmagával

Késsel több helyen életveszélyesen megszurkálta feleségét egy 55 éves férfi a Fejér megyei Csákváron, a helyszínről elmenekült férj nem sokkal később végzett magával – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

2012. Április 29. 14:09, vasárnap | Kék hírek

Megtalálták a negyedmilliárdot érő Csontváryt

Megtalálták a rendőrök Csontváry Kosztka Tivadar Szerelmesek találkozása című, márciusban ellopott, csaknem negyedmilliárd forintot érő képét – tudta meg rendőrségi forrásból az MTI.

2012. Április 29. 07:01, vasárnap | Külföld

Elrabolt magyarok – a terrorelhárítás kész a bevetésre

Két magyar állampolgárságú férfit hurcoltak el ismeretlen fegyveresek szombatra virradó éjszaka Szíriában – közölte a miniszterelnök szóvivője az MTI-vel.

2012. Április 20. 07:19, péntek | Kék hírek

Tizennégy hétvégi házat raboltak ki egy éjszaka alatt

Egyetlen éjszaka alatt tizennégy hétvégi házat fosztottak ki ismeretlenek Szolnokon az Alcsiszigeti Holt-Tisza közelében – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel

2012. Április 17. 07:13, kedd | Kék hírek

Egy hete lehetett a vízben a Dunában talált holttest

Egy ismeretlen férfi holttestére bukkant egy halász vasárnap délután a Duna-parton, egy bokorban fennakadva – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.