Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Blog | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

2014. Május 12. 15:28, hétfő

Valami olyat adunk, amit nem lehet pénzért megvásárólni

Valami olyat adunk, amit nem lehet pénzért megvásárólni

10 éve nyitott a Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Bau-Trans fürdőszobaszalonunkat éppen 10 éve nyitottuk. Kezdetektől az volt a célunk, hogy vásárlóinknak ne csak csempét vagy csaptelepet, hanem minőséget, és értéket adjunk. Valami pluszt, amit nem lehet pénzért megvásárolni. Nálunk kapják meg vásárlóink azt a törődést és figyelmet, amit igényelnek!

Az, hogy a burkolóanyagok, csaptelepek, szaniterek, zuhanykabinok, fürdőszobaszekrények jó minőségűek, divatosak az alap dolog. Hogy mindezekből kínálunk egyszerűbbet és magas színvonalút ez is természetes. Az is nyilvánvaló, hogy stílusonként is válogathatunk, akár klasszikus, akár minimál anyagot szeretnénk.

Akkor mi az a plusz, amiért érdemes itt vásárolni?
Egyrészt mi szánunk időt a vevőinkre! Megismerjük az igényeiket, kis túlzással az életüket. Zuhanyzósak, vagy fürdősek? Reggel hányan készülődnek egyszerre? Mezítláb, vagy cipővel járkálnak a lakásban? És még sorolhatnám… Ha mindenre tudjuk a választ, akkor tudunk olyan megoldásokat javasolni, ami eddig a vevőink többségének eszébe sem jutott.

Ezért nagyon jó a látványtervező programunk, ahol pontosan be tudjuk rendezni a fürdőszobát, nappalit. Még vásárlás előtt kiderülhet, hogy a zuhanyajtót nem tudjuk kinyitni a szekrénytől, vagy a mosógépből csak a keskenyebb fér el, esetleg a díszcsík jobban mutat függőlegesen, mint vízszintesen. De ez a program, nem csak a vevőinknek nagy segítség, hanem a burkolóknak is. Burkolat kiosztást adunk minden látványtervünkhöz, így nem a mesternek kell kitalálni, hogy milyen magasan csempézzen, hol és hogyan dekoráljon.

10 év alatt nagyon sok dicséretet kaptunk vevőinktől, ami igen jól esett. A legnagyobb dicséret mégis az, amikor visszatérnek hozzánk ügyfeleink, vagy ajánlanak minket.

Ha Ön még nem járt nálunk, vagy járt már nálunk és meg volt elégedve, ha burkolni akar a közeljövőben, mindenképpen jöjjön el hozzánk, hiszen a tavasszal együtt mi is megújultunk!

Várjuk Önt!

Bau-Trans Fürdőszobaszalon
Cegléd, Vörösmarty tér
www.bautransfurdoszoba.hu


Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2015. Július 14. 16:56, kedd | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Kicsi, de hangulatos

7 tipp kis fürdőszobákhoz

2014. Október 13. 16:53, hétfő | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Gondolta volna, hogy a Feng Shui szerint fürdőszobánk hatással lehet anyagi helyzetünkre?

A feng-shui szó szerinti fordítása azt jelenti: „szél és víz”. A fürdőszoba az a hely, amiről mindenkinek a víz jut az eszébe.

2014. Szeptember 24. 16:17, szerda | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Színes, elegáns, természetes vagy exkluzív?

Segítünk néhány ötlettel