Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Blog | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

2014. Október 13. 16:53, hétfő

Gondolta volna, hogy a Feng Shui szerint fürdőszobánk hatással lehet anyagi helyzetünkre?

Gondolta volna, hogy a Feng Shui szerint fürdőszobánk hatással lehet anyagi helyzetünkre?

A feng-shui szó szerinti fordítása azt jelenti: „szél és víz”. A fürdőszoba az a hely, amiről mindenkinek a víz jut az eszébe.

A feng-shui szó szerinti fordítása azt jelenti: „szél és víz”. A fürdőszoba az a hely, amiről mindenkinek a víz jut az eszébe.

A bejárat az, ahol a lehetőségek, a házba lépnek. De ha a fürdőszoba pont szemben van a bejárati ajtóval, ezek a lehetőségek mennek a csatornába. Ezt a legegyszerűbb úgy megelőzni, hogy mindig csukva tartja a fürdőszoba ajtaját és lezárja a vécé tetejét.

Egy jó fürdőszobában sok fénynek – akár mesterséges is – jó szellőzésnek és tisztaságnak kell lennie. Rengeteg tükörre van szükség, hadd áramoljon körbe-körbe a csí.

Ha a mosdó a lakás közepén helyezkedik el, szereljen a fürdőszobaajtóra kívülről hatalmas és teljes hosszúságú tükröt. Arról egyrészt a csí visszaverődik, másrészt úgy tűnik majd, mintha a fürdő ott se lenne.

Ne csöpögjön egy csap sem a fürdőszobában – az (szó szerint) az elvesztegetett pénz jele.

Hogy a lehetőség, a szerencse és a vagyon ne tűnjön el a csatornában, a vécétartályra, vagy föléje egy polcra tálban szép kavicsot, vagy ha megél, élő cserepes növényeket kell rakni, akkor a föld-elem segít kordában tartani a víz-elemet.

Fekete vagy vörös szőnyeg a vécé padlóján szintén használ.Fontos, általában milyen színek vannak jelen a fürdőszobában, a világosszürke, a krémszínek, a halványkékek segítenek. De ha a lakás közepén van a mosdó, fesse tűzvörösre, hogy ne folyjon el a vagyona.

Tehát Hölgyeim és Uraim hajrá! Rendezzék át fürdőszobájukat a fentiek szerint, és remélhetőleg hamarosan rendeződik életüknek e területe.

Minden esetre, ha fürdőszobájukba szeretnének csempét, tükröt, wc ülőkét, fürdőszobaszőnyeget, készséggel állunk szolgálatukra!

(forrás:noiportal.hu)

Bau-Trans Fürdőszobaszalon
Cegléd, Vörösmarty tér
www.bautransfurdoszoba.hu

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2015. Július 14. 16:56, kedd | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Kicsi, de hangulatos

7 tipp kis fürdőszobákhoz

2014. Szeptember 24. 16:17, szerda | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Színes, elegáns, természetes vagy exkluzív?

Segítünk néhány ötlettel

2014. Július 25. 14:44, péntek | Bau-Trans Fürdőszobaszalon

Swarovski csaptelepek

Ha valami igazán különlegesre vágysz....