Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Blog | FESTÉK ÁRUHÁZ

2014. Május 12. 14:38, hétfő

Lélegző beltéri falfesték

Lélegző beltéri falfesték

Ismerjék meg a VALMOR -AIR FLOW- Lélegző Beltéri Falfestéket

A VALMOR „Air Flow” Lélegző Beltéri Falfesték egy nagyon magas páraáteresztő képességgel rendelkező, környezetkímélő, fehér falfesték. Minden felületen, dekoratív matt és garantáltan lélegző és dörzsálló felületet biztosít. A VALMOR Air Flow különleges összetételének köszönhetően légáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja, sőt még 35%-os nedvességtartalmú vakolatra is felvihető.

HASZNÁLATA: Új építésű, vakolt falak esetén, a 28 nap kötési idő letelte után VALMOR Beltéri Glettel simítsuk le a felületet, amelyet mély alapozás nélkül fessünk majd le! Régebben már felületkezelt falak esetében a laza, részeket távolítsuk el, a zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le! A felület hibáit Beltéri Glettel simítsuk le, majd csiszoljuk meg! Rendszeres vizesedési gonddal küzdő falazatoknál, a régi vakolatot távolítsa el, majd vakoljuk újra páraáteresztő vakolattal és ne használjon simításhoz glettelő anyagot. Alapozáshoz minden esetben használja a Valmor Air Flow lélegző beltéri falfesték 1:1 arányban vízzel hígított elegyét.

A festést csak +10 °C felett végezzük! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, hígításképpen maximum 10%-ban vizet adhatunk hozzá. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük!

Színezés: Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 1% pasztamennyiséggelKiadósság: 5 m2/liter két rétegben, fehér, glettelt minőségű felület esetén.
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel
Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

VALMOR "AIR FLOW" Lélegző Beltéri Falfestéket megvásárolhatja a Bau-Trans festékáruházban!

Címkék: festés

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. Május 26. 11:51, csütörtök | FESTÉK ÁRUHÁZ

Tiszta, ragyogó színek gond nélkül! 🎨

Az év újdonsága DuluxEasyCarefesték

2014. Október 16. 16:17, csütörtök | FESTÉK ÁRUHÁZ

A nagyvilág színei a Bau-Trans Festékáruházban

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre.

2014. Szeptember 24. 14:54, szerda | FESTÉK ÁRUHÁZ

Falfestés lépésről-lépésre

Akár 1 nap alatt megújulhat a lakás