Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Blog | FESTÉK ÁRUHÁZ

2014. Október 16. 16:17, csütörtök

A nagyvilág színei a Bau-Trans Festékáruházban

A nagyvilág színei a Bau-Trans Festékáruházban

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre.

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre. A Nagyvilág Színei termékcsalád az új, egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja, mely kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít, így a keletkező szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal eredeti színét és ideális megjelenését. Összesen 56 új színben kapható.

A nagyvilág színei 2,5 és 5 literes kiszerelésben kaphatóak, egy liter festék pedig körülbelül 14 m2-re elegendő, és körülbelül 2-4 óra alatt megszárad, ecsettel és hengerrel pedig egyaránt felvihető a felületre. A festés megkezdése előtt ügyeljen arra, hogy a felület legyen stabil, tiszta és száraz, por- és szennyeződésmentes. Frissen vakolt felületeknél várjon 3-4 hetet. Távolítsa el a rosszul tapadó, laza vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. mész, enyves festék) és a tapétaragasztó maradványokat. A felületi hibákat javítsa ki glettanyaggal, majd csiszolja simára. A szennyeződéseket mossa le, a fényes részeket csiszolással érdesítse, nedves ruhával portalanítson. Alapozzon mélyalapozóval, illetve új, nem homogén, porózus felületeken fehér Dulux falfestékkel (4 rész festékhez adjon 1 rész vizet). Egyéb, korábban már festet vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést.

A nagyvilág színeit megvásárolhatja a Bau-Trans Festékáruházban, valamint ha kérdése van további tanácsokkal is rendelkezésére állunk.


Forrás: www.dulux.hu

Bau-Trans Festékáruház
Cegléd, Kőrösi út 80.
www.bautransfestek.hu


Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2016. Május 26. 11:51, csütörtök | FESTÉK ÁRUHÁZ

Tiszta, ragyogó színek gond nélkül! 🎨

Az év újdonsága DuluxEasyCarefesték

2014. Szeptember 24. 14:54, szerda | FESTÉK ÁRUHÁZ

Falfestés lépésről-lépésre

Akár 1 nap alatt megújulhat a lakás

2014. Július 25. 15:19, péntek | FESTÉK ÁRUHÁZ

Melyik színnel mit viszel a lakásba?

Otthonunk színei