Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Január 10. 14:02, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Előzetesben a brutális ceglédi bűnügy tettesei

Előzetesben a brutális ceglédi bűnügy tettesei

Tovább nyomoznak a 15 éves megerőszakolt kislány ügyében

Majdnem napra pontosan két hónapja történ az eset, amikor, akkor még ismeretlen tettesek a Kölcsey tér közelében többszörösen megerőszakoltak egy 15 éves abonyi kislányt. Az eset hatalmas felháborodást keltett, és a rendőrség is azonnal a tettesek nyomába eredt.

Az esettel kapcsolatos korábbi beszámolónk ITT olvasható.

A novemberben történt ügyről most a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivőjét Beluzsárné Belicza Andreát kérdeztük. Ahogy azt a rendőrfőhadnagy elmondta „a nyomozás folyamatban van a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon. Az ügyben három személyt hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók, valamint az illetékes bíróság mindhárom fiatalembert előzetes letartóztatásba helyezte.

Információink szerint az ügyben nyomozó rendőrök éppen a mai napon tartottak helyszíni kihallgatást a tetthelyen, ahol az egyik gyanúsított jelenlétében rekonstruálták az esetet.

Oldalunk megpróbált informálódni az áldozat hogyléte felöl is, de róla csak annyit tudtunk meg, hogy már nincs kórházban. Ahogy a rendőrfőhadnagy is elmondta „róla a hatályosjogszabályok értelmében bővebb információ nem adható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció