Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. November 07. 13:52, szerda | Helyi
Forrás: infoCegléd

Eladták Ungvári Miklós és Lőrincz Tamás mezét

Eladták Ungvári Miklós és Lőrincz Tamás mezét

Egy aukciós portálon kapkodták el a londoni ereklyéket

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika Őrzők Alapítványa számára indított jótékony célú árverést a MOB és az E.ON Hungária Zrt.

A londoni hősök által felajánlott relikviákra 10 napon keresztül lehetett licitálni az egyik legnagyobb aukciós oldalon, ahol Jakabos Zsuzsanna úszósapkája, vagy Szilágyi Áron pólója mellett Ungvári Miklós londoni dzsudogijára és Lőrincz Tamás birkózómeze is kalapács alá került.

Az árverés célja az Őrzők Alapítvány támogatása volt, akik a klinikán kezelt daganatos és leukémiás gyermekek gyógyítási körülményeinek javításán dolgoznak.

Az olimpikonok árverésre bocsátott ereklyéinek eladásából a támogatójegyek mellett több mint 800000 Ft gyűlt össze.

Ungvári Miklós Ungvári magyar címerrel ellátott dedikált judo ruháját közel 50 ezer forintért ütötte le egy szerencsés licitáló.

Lőrincz Tamás, birkózó londoni játékokon viselt, szintén dedikált meze is bőven túlszárnyalta a jelképes 1 Ft-os kikiáltási árat. A kék színű mez 15000 Ft-ért cserélt gazdát.

A legtöbbet az E.ON Olimpiai Csapat Exkluzív relikviáiért adták. A Mészáros Krisztián, Gyurta Dániel, Jakabos Zsuzsanna, Marosi Ádám és Mészáros Ádám névjegyével ellátott sport felszerelések kereken fél millió forintért keltek el.

Az Őrzők Alapítvány a klinikán kezelt gyermekek által saját kezűleg készített olimpiai és sport témájú rajzokkal köszönte meg a MOB képviseletében megjelent Kamuti Jenőnek, Jakabos Zsuzsának, Risztov Évának, Ungvári Miklósnak és Kökény Rolandnak, valamint Konrad Kreuzernek, az E.ON elnökének, hogy felkarolták a daganatos és leukémiás gyermekek valamint a Tűzoltó utcai gyermekklinika ügyét.

fotó: Őzrők facebook oldala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció