Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Programok | Mozielőadás

Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Aug. 11. Vas 17:00 - Aug, 14. Szer 17:00
George Pal Filmszínház - PATKÓS IRMA TEREM | Pest, Cegléd, Batthyány u. 1.

Amerikai akció-thriller - (136 perc)

Forgalmazó: UIP DUNAFILM

Korhatár: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlottTizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

Rendező: David Leitch

Szereplők: Dwayne Johnson
Vanessa Kirby
Jason Statham

Tartalom: Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw.
Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat.
Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget - és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga - a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.
A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

Jegyárakért kattints IDE!

George Pal Filmszínház - PATKÓS IRMA TEREM

Pest, Cegléd, Batthyány u. 1.