Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Programok | Könnyűzene

FLÖRT Inside CLASSICS - SZEIFERT - KÜHL - NEWL - TAMAS RADA

Ápr. 13. Szom 22:00
| Pest, Cegléd, Kőrösi út 89.

2024. április 13-án a NAGY GENERÁCIÓKAT hívjuk időutazásra‼️❤️ Megannyi emlék, csodás korszakok, barátok, cimborák, szerelmek, legendás klubok és bulik...

Emlékszel még a 90-es és a 2000-es évekre? Forradalmakat éltünk meg az élet minden területén, zenei stílusokban, partizásban, ott voltunk a ma már klubhimnuszoknak számító dalok születésénél, a hétvége közeledtével pedig éreztük azt a különleges bizsergést a zsigereinkben, ami jelezte indulni kell, összeszedve a "Csapatot" élvezni a zenét, őszinte és kinyílt érzékekkel.
Nem csupán buli volt, közösség, életérzés, vissza nem térő társasági élmény. Mindenki tartozott valahová, valakihez, láthatatlan erők kötöttek össze minket.
Itt az ideje, hogy egy éjszakára ismét átéljük mindezt, ismét összeszedjük a Csapatot és érezzük a zsongást: EZ A MI BULINK LESZ‼️ 😎 🙌

Szeifert az egykori balatoni "szentély" aranykorának örök darabjait hozza el Nektek FLÖRT Inside Classics előadásával! A legendás klub három évtizeden keresztül irányt mutatott és meghatározó szerepet vállalt a hazai elektronikus zenei világban, sok-sok generációnak szinte otthont jelentett, máig élő kedves emlékekkel.

Talán nem is létezett olyan partiarc az országban, aki ne fordult volna meg a siófoki szuperklubban. A Flört Inside albumok csodás korszakába és zenei világába utazunk vissza ezen a különleges, a partinaptárból kihagyhatatlan éjszakán.
Newl és Kühl évtizedek óta a hazai elektronikus- és klubzenei világ formálói és meghatározó alakjai, akik a CLASSIC ünnepi alkalomra a legnépszerűbb klubhimnuszokkal teremtik meg az önfeledt buli hamisítatlan élményeit és egy máshol nem tapasztalható zenei aurát.

A maximális élmények érdekében a legmodernebb hang- és látvány technikával kápráztatunk el, sok más meglepetés mellett!
Szeretettel várunk‼️🙏❤️

JEGYEK:
▬ Super Early Bird: 1990 HUF
▬ Early Bird: 2490 HUF
▬ Elővételes online: 2990 HUF
▬ Helyszíni jegy: 3500 HUF

▬ VIP online: 3990 HUF
▬ VIP helyszínen: 5000 HUF
https://cooltix.hu/event/65d797ecfdcd5dd3e6697b7f

🕗 Kapunyitás: 20°°
🕙 Start: 22°°

Ne maradj le semmi infóról! Csatlakozz hozzánk az esményhez!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
𝗗𝗥𝗘𝗦𝗦 𝗖𝗢𝗗𝗘: 𝗕𝗲 𝗰𝗼𝗼𝗹 𝗮𝗻𝗱 𝗲𝗹𝗲𝗴𝗮𝗻𝘁
𝗖𝗟𝗨𝗕 𝗗𝗘:𝗣𝗢 | Cegléd, Kőrösi út 89.
𝟭𝟴+ | A beléptetés és a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Pest, Cegléd, Kőrösi út 89.