Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Képek | Fesztivál

Virágos Falunap

2015-07-05 00:01:30

A hétvégén ismét megrendezésre került Csemő egyik legnagyobb szabadtéri rendezvénye Csemő virágünnepe, a Csemői falunap.

Csemő község 1997-ben a „Virágos Magyarországért” verseny I. helyezettjeként elnyerte a „legvirágosabb település” címet. A nemzetközi zsűri Csemői látogatásának emlékére a község azóta is minden évben megrendezi a Csemői virágünnepet.

Az idén 17. alkalommal megrendezett falunappal egybekötött virágünnep évek óta a község leglátogatottabb rendezvénye. A programsorozatot pénteken a Sportcentrum műfüves pályáján sportrendezvényekkel nyitott, a legtöbb esemény azonban szombaton zajlott.

A jó hangulatú összejövetelen minden korosztály megtalálta a nekik való elfoglaltságot.

A helyi civil szervezetek főzőversenyével kísért rendezvényen fellépet többek között az Balázs Fecó, Szőke András, ill. bemutatkozott több helyi és környékbeli táncos, énekes produkció is, de voltak küloönféle, ügyességi vetélkedők, és kézműves foglalkozások is várták az érdeklődőket. Az egész napos dínom-dánom Republic koncerttel, tűzijátékkal, majd utcabállal zárult.

Virágos Falunap
Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap Virágos Falunap