Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Augusztus 27. 10:00, szombat | Életmód
Forrás: Fit For You

ZUMBAAAA

ZUMBAAAA

Egy óra fergeteges bulizás a legjobb latin zenékre! Táncolj és érezd jól magad - Közben dobd le a felesleget!

Akár egy szórakozóhely szlogenje is lehetne, pedig ez nem más, mint egy új mozgásforma, ami már bizonyította fogyókúrás hatásosságát is.


"Olvastam a neten egy pesti edzősrácról, aki nem kevesebb, mint 40 kg-tól szabadult meg a Zumba segítségével. Szóval én is kíváncsi lettem, mi a titka ennek a műfajnak.

Amikor először hallottam a Zumbáról, csak legyintettem, - nah, megint kitaláltak valami új aerobic típust. Aztán csak utánanéztem a neten, milyen is ez a táncikás óra.

Végül elhatároztam: kipróbálom!

A terem teljesen megtelt mozogni vágyókkal. Már akkor éreztem, hogy milyen családias a hangulat. Ahogy körülnéztem, az lepett meg legjobban, hogy mindenféle korú és alkatú hölgy megtalálható volt, a szégyenlőség leghalványabb jele nélkül.
Ott tényleg mindenki jól érezte magát és úgy tűnt, egy egészen más világba csöppentem.

Aztán megjött az oktató és elkezdődött az óra. Először elmesélte, hogy a Zumba nem egészen olyan, mint egy aerobic óra. Sokkal inkább hasonlít egy intervall órára, ahol ellentétben az aerobiccal - a zenék váltakozó ütemére különböző nagyon egyszerű, ugyanakkor nagyon szórakoztató lépéskombinációkat végeznek a mozogni vágyók. És elindult az első zeneszám. Igazi vérpezsdítő latin ritmusok, amitől mindenkinek beindul a keze, lába, és táncolni kezd.

Itt az a legjobb, hogy nincs olyan, hogy elrontasz egy lépést. Van egy alaplépés, amire követheted az edzőt, aki mutatja az irányvonalat, de ha elkap a hév, bedobhatsz akár egy saját inprovizációt is! Nincsenek szabályok, és nem néz ki senki, ha véletlen bénázol. Ott tényleg azért van mindenki, hogy jól érezze magát. A zeneszámok között felcsendül a Waka-waka, a foci VB egyik himnusza. A hangulat fergeteges, latin ritmusokra igazi popsi rázás, igazi bulizás. Úgy éreztem magam, mintha ezekkel az emberekkel ezer éve ismernénk egymást, és együtt buliznánk minden hétégén.

Pedig legtöbbjüket akkor láttam először. Lehet, hogy ha ezt nekem mesélné valaki, legyintenék csak, - hát persze, jó is lenne, ha lenne ilyen! - Pedig tényleg van. És ez a Zumba.



Magyarországon még csak most indult hódító útjára, de világszerte már milliók fertőződtek meg. Nem véletlen!

Ha kipróbálnád ne felejts el rengeteg folyadékot és törölközőt magaddal vinni, mert az izzadás garantált! "
 

További részletekért látogass el weboldalunkra: www.fitforyou.hu

Címkék: Fit For You

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.