Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. December 02. 14:52, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Zaklatták a sitten Stohlt!

Zaklatták a sitten Stohlt!

Hiába vigyáznak rá, megtörtént az első kellemetlen élménye Stohl Andrásnak. A színészt ugyanis a zaklatta a börtönben egy misszionárius.

Stohl András nem kívánja többé fogadni azt a misszionáriust, aki állítólag csupán jó szándékból felkereste a színészt a Kozma utcai börtönben - mondta el Dr. Ruttner György, Stohl jogi képviselője. Krisztián atya, egy megtért misszionárius azért ment be Stohlhoz a börtönbe, hogy a a színész lelkét megmentse.

"Emlékezett rám, hiszen megkérdezték, és megengedte, hogy találkozzunk. Sajnos nem lehettünk kettesben, két ôr és a börtön lelkésze is velünk volt. A munkahelyén, a raktárban láthattam újra. Alig ismertem meg, mert a haját levágták. Elmondtam neki, le kell szállnia a magas lóról, és a földön kell járnia. Sokkal jobb lehet ezután az élete. Remélem, a szavaim eljutnak majd hozzá, mert a találkozásunkkor nagyon merev volt. A füzért is ott hagyhattam, a nevelőtisztje adja majd át neki. A küldetésemet véghez vittem, ez volt a misszióm" idézte örömmel Szent Pál szavait Krisztián, akinek azonban nem örült annyira a színész, s zaklatásnak vette a felkeresést, amihez alapvetően még csak nem is járult hozzá.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.