Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Május 14. 16:58, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

XXI. századi street-food Cegléden

XXI. századi street-food Cegléden

Megnyitott a Hamma-Mia.

Új gyorsétterem várja az éhező ínyenceket Cegléden. A pénteken nyílt étterem egy igazi olasz különlegességet hozott el hozzánk. Az olasz gasztronómia remekének számító pizzát Rossano Boscolo, neves olasz séf helyezte új dimenzióba, melynek eredményeképpen megszületett a tölcsérbe zárt pizza. Az első hallásra talán furcsának ható finomság tökéletesen alkalmazkodik mai felgyorsult életvitelünkhöz: ízletes, gyors, sokáig friss, és séta közben is könnyen fogyasztható. A többféle édes és sós változat között pedig mindenki megtalálhatja a maga kedvencét/kedvenceit.

Az ünnepélyes megnyitón Földi László polgármester is részt vett, aki Horváth Lászlóval, a Kono Hungary Kft. igazgatójával, valamint Romhányi Évával, a ceglédi üzlet vezetőjével közösen vágta át az üzlet megnyitását szimbolizáló szalagot.

A délelőtti megnyitón a város vezetése és több meghívott vendég kóstolhatta végig az étterem kínálatát, délután pedig a város lakosságát várták némi kóstolóval és izgalmas programokkal.


A Relevé és a Cool’Style Tánciskola bemutatóit, valamint a Körtánc Színtársulat előadását Majoros Péter, alias Majka konferálta fel, aki a felhőtlen hangulatról gondoskodott.

Az étterem a Kono pizza mellett ízletes hamburgerrel, hot-dog-gal, gyros-sal, házias palacsintával, gófrival, egyedülálló kézműves fagylalttal és még sok finomsággal és ingyenes házhozszállítással várja vendégeit a Kossuth Ferenc utca 14. szám alatt.


Címkék: Hamma Mia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció