Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 11. 17:03, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Woody Harrelson veszi át Jason Statham helyét

Woody Harrelson veszi át Jason Statham helyét

Woody Harrelson veszi át Jason Statham szerepét a Man From Toronto című akcióvígjátékban - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Statham hat héttel a forgatás megkezdése előtt hagyta ott a produkciót, mivel állítólag nem értett egyet a forgatókönyvvel. A sztár ugyanis a lap forrásai szerint egy durvább, 17 éven aluliaknak csak kísérettel látogatható filmre szerződött volna, a stúdió viszont szélesebb közönséget akart megcélozni és családi filmben gondolkodott.

A Man From Toronto rendezését Patrick Hughes vállalta, aki korábban a Sokkal több mint testőrt forgatta Ryan Reynoldsszal és Samuel L. Jacksonnal. A Sonyhoz tartozó Columbia Pictures produkciójához végül Harrelson szerződött le. A színész kézenfekvő választás volt, mivel korábban a stúdió két zombifilmjében, valamint a mostanában elkészült Venom 2-ben is játszott.

A Man From Torontóban a Harrelson alakította hőst a világ legkegyetlenebb bérgyilkosával keverik össze. A forgatókönyvet Robbie Fox írja a saját és Jason Blumenthal ötletéből.

A Sony november 20-ra tűzte ki az akcióvígjáték forgalmazásának kezdetét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.