Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. Január 18. 17:21, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Volt szerelmét rabolta ki az utcán a ceglédi férfi

Volt szerelmét rabolta ki az utcán a ceglédi férfi

A házkutatás során kábítószert is találtak a férfinél

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytatott rablás bűntett, kábítószerrel visszaélés vétség és könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. János 31 éves ceglédi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. június 21-én Cegléden, a kerékpárját toló volt élettársát megállította, majd megpróbálta kivenni a sértett táskáját a kerékpár kosarából. A nő kiabálni kezdett, ezért a férfi elengedte a táskát, majd a nőt a falhoz lökte, így próbálta megakadályozni, hogy a sértett bemenjen a lakásába. A dulakodás közben K. János áldozata táskáját elvette és abból eltulajdonított több mint 50 ezer forintot, valamint arany ékszereket.

A ceglédi rendőrök a bűncselekmény elkövetése után rövid időn belül elfogták, és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították a férfit, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. A Ceglédi Járásbíróság 2013. június 24-én előzetes letartóztatását rendelte el.

A gyanúsított lakásán tartott házkutatás alkalmával a rendőrök kábítószer gyanús anyagot foglaltak le, melyet a kirendelt szakértő megvizsgált. Megállapította, hogy a lefoglalt növényi anyagok kábítószernek minősülnek.

A 31 éves férfi ellen –fogvatartása mellett – folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció