Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Március 22. 11:33, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Óvodás ötkarika

Óvodás ötkarika

Ismét megrendezték Cegléden a már hagyománnyá vált oviolimpiát.

Az idén 12. alkalommal megrendezett játékos vetélkedőkön a város 12 óvodájának közel 120 lelkes versenyzője indult. Ahogy minden évben, így idén is komoly szervezés és kemény munka, sok segítség kellett ahhoz, hogy ez az esemény létrejöjjön. Ezt a feladatot idén az Ady Endre utcai Óvoda vállalta magára.

A csapatok az igazi olimpia hangulatát idézve egyen öltözékben vonultak fel óvodájuk címeres táblájával a Sportcsarnok népest közönsége előtt.

Ahogy az a nagyoknál is lenni szokott, a versenyt itt is komoly felkészülés és gyakorlás előzte meg, ahol a kicsik megismerkedhettek a feladatokkal és tovább csiszolhatták csapatmunkájukat.

A főleg játékos, mesés ügyességi vetélkedőkből álló feladatokból a húsvét közeledtével nem maradhattak el a nyuszis ünnephez kapcsolódó tojásos és répás feladatok sem. Volt nyuszi öltöztetés és tojáskirakás is, amit a gyerekek nagyon élveztek.

Az eredményeket egy 5 tagú zsűri felügyelte a pálya széléről, ahol Hegedűs Ágota, városunk alpolgármester asszonya is helyet foglalt.

Büszke szülők és lelkes csapattársak népes tábora buzdította a legkisebbeket, akik felnőtteket megszégyenítő kitartással küzdöttek a végsőkig.

Az elismerést minden csapat megérdemelte, de az aranyat idén a Deák téri óvoda csapata vihette haza, de természetesen egyik csapat sem távozott üres kézzel a jó hangulatú versenyről.

Fotó: Kisfaludi István

További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció