Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. November 11. 14:20, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Vizsgálják Albert Flórián ellátását

Vizsgálják Albert Flórián ellátását

Az ÁNTSZ bekéri az Albert Flórián kórházi ellátásáról szóló betegdokumentációt a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinikájáról.

Az illetékes hatóságokhoz több olyan jelzés is érkezett, amely kérdéseket vetett fel hazánk egyetlen aranylabdás labdarúgójának ellátásával kapcsolatban - értesült a Magyar Nemzet.

Kezdetben a hírek arról szóltak, hogy jól sikerült a Császár szívműtétje, azonban pár nappal a beavatkozás után Albert infarktust kapott és meghalt.

A ferencvárosi legendát először szívkatéterezték, majd szívműtétet hajtottak végre rajta. A műtét utáni napokban azonban rosszul lett, ezért ismét katéterezni, majd műteni kellett. Arról egyetlen orvosi nyilatkozat sem szólt, hogy meg kellett ismételni a beavatkozásokat. Felvetődik a kérdés, hogy mi szükség volt ezekre, ha a műtét jól sikerült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni