Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Április 25. 15:52, hétfő | Helyi sport

Víz állt a Cápák útjába

Víz állt a Cápák útjába

A női kézilabda NB II. vasárnapi játéknapján a Ceglédi Kék Cápák közvetlen riválisukat a Pázmánd-Gárdonyt fogadták a Gál József Sportcsarnokban.

A sportcsarnok a délutáni esőzés következtében több helyen beázott, így a második félidő második percében, kétgólos vendégvezetésnél meg kellett állítani a mérkőzést. Az egyik utánpótlás játékos folyamatosan törölte a beázott részt a vendégek hatosa előtt, de olyan intenzitással csöpögött be az eső, hogy másodpercekre sem lehetett szárazon tartani a parkettát.

Amikor Mihály Evelin, aki szerencsére nem sérült meg, elesett az egyik víztócsán, mindkét csapat belátta, ilyen körülmények között nem szabad játszani. Negyven perces várakozás után csak minimálisan csökkent a vízbefolyás, így a játékosok testi épségének megóvása érdekében a játékvezetők végleg lefújták a találkozót.

A meccset újra kell játszani, melynek időpontjáról később születik döntés. A Ceglédi Kék Cápák SE vezetősége elnézést kér a kilátogató nézőktől, akik természetesen belépőjegy váltása nélkül tekinthetik majd meg a pótmérkőzést és elnézést kér a Pázmánd-Gárdony csapatától is, akiknek újra Ceglédre kell majd utazniuk.

-pézsé-

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem