Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 17. 07:03, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress

Viszik, mint a cukrot a SZÉP kártyát

Viszik, mint a cukrot a SZÉP kártyát

Több mint 20 százalékkal bővült az OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhelyi hálózata szűk másfél hónap alatt.

Ma már mintegy 450 000 kártyatbirtokos több mint 10 000 helyen használhatja fel béren kívüli juttatásait. A hetente több száz új taggal bővülő elfogadóhelyi hálózat iránt folyamatosan növekszik a munkavállalók bizalma, amit jól mutat az egyre nagyobb számú kártyafelhasználás.

„Jelentősen meghaladja az eredeti várakozásokat az OTP SZÉP kártya ügyfélszámának növekedése és az elfogadóhelyek körének bővülési üteme” – jelentette ki Róth Lajos az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója. A SZÉP kártya első kibocsátójaként az OTP Pénztárszolgáltató május első feléig közel 450 000 SZÉP kártyát hozott forgalomba, és 10 000 elfogadóhellyel kötött megállapodást. Így a nyári szezon kezdetére a szolgáltatások széles skáláját vehetik igénybe az ügyfelek.

Akik nyaralni és pihenni szeretnének, azok több mint 6 600 szálláshely, köztük az Accor-Pannonia vagy a Balatontourist szállodái között válogathatnak. Akik jókat szeretnének enni, azok számára jó hír, hogy mintegy 9 000 vendéglátóhelyen várják az OTP SZÉP kártyával fizető vendégeket országszerte. Az aktív pihenés kedvelői több mint 7 500 elfogadóhelyen válthatják be a szabadidős alszámlájukra kapott juttatásaikat, például számos fővárosi és vidéki uszodában, fürdőben, vagy akár a budapesti Oxygen Wellnesben. Igény szerint színházjegyért is fizethetnek például a Madách vagy a Vígszínház jegypénztárainál.

„Az általunk tapasztalt folyamatok alátámasztják az áprilisban végzett reprezentatív kutatásunk eredményeit, amely szerint az Erzsébet utalvány után a SZÉP kártya a második legnépszerűbb cafeteria-juttatás. A SZÉP kártyába fektetett bizalmat jól tükrözik a felhasználói trendek is, folyamatosan növekszik ugyanis a kártyákra feltöltött juttatások nagysága, valamint a felhasználás gyakorisága és összege is” – vélekedett Róth Lajos az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.