Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Július 28. 17:47, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Villámcsapás miatt ketten súlyosan megsérültek a csepeli strandon

Villámcsapás miatt ketten súlyosan megsérültek a csepeli strandon

Villámok csaptak le a csepeli strandfürdő területére vasárnap délután, ketten megsérültek, egyiküket újra kellett éleszteni - közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta az első villám egy fába, a második pedig az egyik medencébe csapott bele.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta: a villámcsapás következtében egy, a fa közelében tartózkodó 15 éves fiú és egy középkorú férfi eszméletét vesztette. A fiú légzése és vérkeringése leállt, újra kellett éleszteni. Stabil állapotban vitték kórházba.

A férfi feltételezhetően belső sérüléseket szenvedett, helyszíni ellátása után - stabil állapotban - egy másik mentőautó vitte kórházba.

A fát a tűzoltók körbekordonozták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről