Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Május 04. 15:01, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Vihar - Megbontotta a szél az egyik nagykanizsai víztorony tetejét

Vihar - Megbontotta a szél az egyik nagykanizsai víztorony tetejét

A viharos szél megbontotta az egyik nagykanizsai víztorony tetőszerkezetét, de a tűzoltók egyelőre nem tudják megközelíteni a födémet - közölte vasárnap délelőtt a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A rendőrség két utcát is lezárt a környéken.

A Teleki és a Hevesi Sándor utca kereszteződésében, lakótelepi és családi házak közelében álló víztorony tetőszerkezetéről nagyobb lemezdarabok hullanak a földre.
A tűzoltók a szél miatt nem tudnak beavatkozni a magasból mentő eszközeikkel, a víztorony épületéből pedig nem lehet feljutni a tetőre. A műemléki védettségű, több mint harminc méter magas épületet körbekordonozták. A közlekedőket arra kérik, hogy kerüljék el a helyszínt - közölte a katasztrófavédelem.
A lehulló lemezdarabok miatt a rendőrség két utcát is lezárt, a Teleki utcát a Rózsa utca felé, a Hevesi utcát pedig a Csokonai utca felé, ez utóbbi a nagy forgalmú 61-es főút egy szakasza. A forgalmat a rendőrség eltereli.

MTI Fotó: Varga György

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.