Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Augusztus 06. 20:17, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Vihar - Mávinform: több vonalon jelentős késésekre kell számítani

Vihar - Mávinform: több vonalon jelentős késésekre kell számítani

Budapest, 2014. augusztus 6., szerda (MTI) - Az ország keleti és középső részén átvonuló vihar miatt több vonalon jelentős késésekre kell számítani - közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.

Több vonalon beázások és villámcsapások miatt elromlottak a biztosítóberendezések és fák dőltek a vasúti pályára. Tura és Hatvan, Karcag és Püspökladány, Csengőd és Fülöpszállás között, valamint Rákos állomáson elromlott a biztosítóberendezés - írták.

Csomád és Veresegyház között a pályára veszélyesen bedőlő fa, Pestszentlőrinc és Vecsés között fakidőlés okoz komoly fennakadásokat a közlekedésben. Emiatt a Budapest-Hatvan-Miskolc, a Budapest-Cegléd-Szolnok-Záhony, a Budapest-Újszász-Szolnok-Lőkösháza, a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon 40-50 perc közötti késésekre kell számítani az utasoknak - közölte a Mávinform.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára Győr-Moson-Sopron és Vas megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetéseket adott ki a heves zivatarok, a felhőszakadás, illetve a jelentős mennyiségű csapadék miatt. A veszélyjelzés szerint csütörtökön is az ország nagy részén lehetnek heves esőzések.

Címkék: MÁV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció