Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Szeptember 09. 11:48, szerda | Helyi
Forrás: Blikk

,Vicces, utas miatt szívtak azok, akik Cegléden vonatra szálltak

,Vicces, utas miatt szívtak azok, akik Cegléden vonatra szálltak

Teljes zűrzavarral indult a napja azoknak az utasoknak, akik szerda reggel a Szeged–Budapest közt közlekedő vonatra szálltak fel – ahogyan a Blikk egyik kollégája is teszi minden reggel.

Az utasok szerint mindig késik ez a járat, ez már nem meglepő, már-már bele is nyugodtak, de ezen a reggelen más volt: műszaki hiba miatt megálltak.
– Cegléden megálltunk és csak vártunk, az emberek pedig egyre idegesebben vették tudomásul, hogy nem a szokásos késésről van szó – jelezte a lap kollégája a helyszínről.

Fél órával később az utasok saját kezükbe vették az irányítást, és a járatról leszállva próbáltak információt szerezni, ekkor tudták meg a megoldást: „Keressenek másik vonatot! – ahogyan a MÁV forgalomirányítója fogalmazott.

A MÁVINFORM munkatársa pedig az utasoktól tudta meg, hogy áll a vonat.

– Így spórol a MÁV? Két vonatnyi embert egy járatba zsúfolnak, mit sem törődve azzal, hogy elkésünk?! És még tájékoztatni se hajlandóak az embereket! – háborgott a Blikk kollégájának az egyik utas, aki a Cegléden ragadt utasokkal felszállt a Nyíregyháza felől érkező IC járatra.

A MÁVINFORM munkatársa, Váczi Viktor nem sokkal később visszahívta munkatársunkat, és arról tájékoztatta, hogy egy utas a rögzítőféket betekerte, emiatt a fékrendszer túlmelegedett. - írja a Blikk

Az utolsó két vagont le kellett csatolni, ám Cegléden nincs tolatásvezető, így a jegyvizsgáló segített a tolatási műveletnél.

Arra viszont, hogy minderről miért nem tájékoztatták az utasokat, Váczi Viktor nem tudott választ adni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció