Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Augusztus 08. 13:52, hétfő | Helyi sport

Vereség az első idegenbeli mérkőzésen

Vereség az első idegenbeli mérkőzésen

Az NB II. második fordulójában az edzőmérkőzésről már ismert SZEOL csapatához látogattunk.

Jó előjelekkel várhattuk a mérkőzést, hiszen az edzőmérkőzésen megvertük ellenfelünket és az első fordulóban is nagyszerű játékkal tudott győzni a csapat a Békéscsaba ellen.

Ennek ellenére nem jól indult a mérkőzés, nehezen szokta meg a csapat a nehezen minősíthető pálya talaját. A hazaiak már az első percektől beszorították csapatunkat a kapu elé, amelynek eredményeként már a 3. percben egy szöglet után hátrányba kerültünk.

A csapat aztán gyorsan magára talált, aminek eredményeként többet birtokoltuk a labdát, lehetőségeket alakítottunk ki, de láthatóan nem ízlett játékosainknak a pálya minősége, illetve az ellenfél agresszív játéka. A félidőben 1:0-s hátrányban vonulhattunk be az öltözőbe.

A második félidőt jobb iramban kezdte a csapat, mint az első félidőt. Továbbra is többet birtokoltuk a labdát, de komolyabb lehetőséget nem tudtunk kialakítani. Az 57. percben aztán ismét egy pontrúgás után már 2:0-ra vezetett ellenfelünk. A második bekapott gól nem küldte padlóra a csapatot, folyamatosan vettük át az irányítást, egyre nagyobb helyzeteket kialakítva, de ez sajnos csak a 82. percben érett góllá, amikor Farkas András beadása után Albert István szerezte meg a szépítő gólunkat. Az utolsó percekben odaszögeztük kapujához ellenfelünket, a szegediek kapusa először Albert Ádám közeli lövésénél, majd egy fejesnél védett óriásit. Újabb gól már nem született, így 2:1-es vereséggel zártunk.

Szerdán lehet javítani, a hétvégén 7:0-s vereséget szenvedett Cigánd ellen.

🙌 Hajrá Cegléd!

Varga Attila vezetőedző szavai a mérkőzés után:
Egész mérkőzésen felborult a pálya, uraltuk a mérkőzést, de két pontrúgásból a SZEOL megnyerte a meccset, sajnálom, mert a játékosok mindent megtettek a győzelemért, de ebben a dzsungelben futballozni nem lehetett. Maradtak a pontrúgások, de abban ma jobbak voltak a hazaiak.

Kezdőcsapat:Horváth G. – Albert I., Makrai, Farkas A. – Csordás – Wild, Markó, Albert Á., Babolek – Peres, Horváth B.

Gól.: Albert István

Cserék:
Horváth Bence helyett Szkunc Vjacseszláv 46. percben
Csordás Szabolcs helyett Szabó Viktor 62. percben
Babolek Zoltán helyett Kozák Kálmán 87. percben.

Kőházi Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem