Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Június 06. 18:48, szombat | Belföld

Vasárnap országszerte heves esőzések várhatók

Vasárnap országszerte heves esőzések várhatók

Vasárnap országszerte heves esőzések várhatók.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzése szerint zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.
Felhőszakadás miatt Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki. Baranya, Békés, Fejér, Hajdú-Bihar, Komárom-Esztergom, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Tolna megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.
Azt írták: vasárnap többfelé kell zivatarok kialakulására számítani a késő délelőtti óráktól, legnagyobb számban és eséllyel az ország középső felén. Több helyen felhőszakadás is várható akár 50 milliméternél is több esővel, de 2 centiméter körüli jég és viharos (60-80 kilométer/órás) széllökés is előfordulhat.
Az előrejelzés szerint a legalacsonyabb hőmérséklet 12-17 Celsius-fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet 23-29 fok között alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott