Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Május 31. 11:21, kedd | Helyi
Forrás: InfoCegléd

Városi gyermeknap

Városi gyermeknap

Az elmúlt hétvége javarészt a kicsikről szólt. Gyermeknap lévén a város is egész napos rendezvénysorozattal várta a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A városi gyermeknap május 29-én vasárnap került megrendezésre. A programok több helyszínen is várták az érdeklődőket. A rendezvénysorozatot az Országos Gyermeknapi Rajzfilmünnep nyitotta meg az Uránia Moziban, ahol ingyenes rajzfilmvetítés várta a kicsiket.  A programok délután a Szabadság térne folytatódtak, ahol mindenki megtalálhatta a maga korának és kedvének való elfoglaltságot.

Több fajta bábjáték és népmesei előadás várta az érdeklődőket. A legkisebbek a babasarokban ismerkedhettek és szórakozhattak. A nagyobbaknak ugrálóvár, körhinta, elektromos kisautó, pónilovaglás és kézműves sátrak, bohócok gondoskodtak a gyeremeknapi hangulatról. A gyermeknapnak az időjárás is kedvezett. A változatos programok és a jó idő miatt szerencsére sokan kilátogattak a helyszínekre.

Kísérő programként szombaton az egyházak közös napja került megrendezésre a Szabadság téren, ahol több egyház is bemutatkozott a nagyközönségnek, akiket színpadi műsorral, interaktív játszóházzal várták az érdeklődőket.


Fotó: Kisfaludi István

További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!

Címkék: rendezvény

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció