Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. Április 20. 15:05, hétfő | Helyi

Utcai verekedés, garázdaság, lopás

Utcai verekedés, garázdaság, lopás

Bűnügyi hírek Ceglédről

  • Utcai verekedés

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytat nyomozást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Richárd 29 éves ceglédi és K. Ferenc 25 éves nagykőrösi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint D. Richárd 2015. április 5-én 3 óra 30 perc körüli időben a Cegléd, Gubodi utca és Szent Imre Herceg utca kereszteződésében - előzetes szóváltást követően - összeverekedett a 25 éves férfival. Az éppen arra közlekedő, szolgálatban lévő járőrök észlelték a verekedést és a két férfit elfogták, majd a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk megtörtént.

  • Ékszer lopás

A Bűnügyi Osztály folytat nyomozást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2015. április 3-án eltulajdonították egy 77 éves ceglédi asszony ékszereit. A sértett elmondása szerint két férfi a kora délutáni órákban leszólította azzal az indokkal, hogy ők egy kecskeméti vízszolgáltató cég munkatársai és a szomszédos utcában csőtörés van, azt akarják elhárítani oly módon, hogy a kifolyó vizet megfestik. Az idős hölgy a személyeket a lépcsőházba beengedte, majd egyikük elterelte a sértett a figyelmét és ez idő alatt a társa eltulajdonította az ékszereit.

  • Kocsmai verekedés

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya H. István 46 éves, M. József 36 éves, B. Attila 19 éves ceglédi lakosok és fiatalkorú társuk ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. április 11-én 19 óra körüli időben Csemő egyik vendéglátóhelyének külső teraszán, illetve az előtte lévő járdaszakaszon - előzetes szóváltást követően - tettleg bántalmazták a sértettet, akit több alkalommal ököllel megütöttek, illetve megrugdostak. A sértett a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján - 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

  • Lopás

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. József 25 éves, K. Bence 20 éves, K. Csaba 23 éves, valamint R. Roland 24 éves ceglédi lakosok ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján a helyi fiatalok 2015. március 26-án 19 óra és 2015. március 27-én 6 óra 30 perc közötti időben befeszítették egy építés alatt álló családi ház ajtaját Cegléden, és onnan, illetve a melléképületből az építkezéshez használt eszközöket tulajdonítottak el.
A gyanúsítottak 2015. március 29. és március 30. között egy másik telekre is bementek és a nyitott kamrából többek között permetezőgépet, valamint benzint tulajdonítottak el.

Továbbá H. József, K. Bence és K. Csaba megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2015. március 14. és április 9. közötti időszakban bementek egy ceglédi családi házba, ahonnan radiátorokat, rézcsöveket és különböző berendezési tárgyakat tulajdonítottak el.A fiatalok elfogása, gyanúsítotti kihallgatása és őrizetbe vétele megtörtént. A Ceglédi Rendőrkapitányság előterjesztést tett a 25 éves, a 20 éves és a 23 éves gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására