Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Március 16. 10:17, szerda | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Utánpótlás mérkőzések 2011. március 13.

Utánpótlás mérkőzések 2011. március 13.

A hétvégén rendezett utánpótlás mérkőzések eredményei.

U-13 Restart - Ceglédi VSE – Sándorfalva 1-7

Az őszi szezon után (idegenben 10-1-re nyertünk Sándorfalván) joggal reménykedtünk egy sikeres hazai szereplésben. Ami óvatosságra intő jel volt, hogy több meghatározó játékos hiányzott a ceglédi csapatból. A remény tíz perc alatt szerte foszlott, az ellenfél háromszor talált be a kapunkba, sőt szünetig még kétszer. A második játékrészben is a vendégek irányították a játékot és még két gólt rúgtak. A hazai csapat egyetlen gólját a csereként beállt Terék Máté szerezte.

U-15 Restart - Ceglédi VSE – Sándorfalva 2-3

A mérkőzés ragyogó napsütésben kezdődött. A játékosok pár percig ismerkedtek a játéktér terepviszonyaival. A 14. percben egy jobb oldali beadás után Hazafi Ákos érkezett középen és laposan a bal alsó sarokba lőtt, 1-0. A 25. percben sajnos a védelmünk hibázott, amit az ellenfél góllal büntetett, 1-1. De volt tartása a csapatnak, a 36. percben egy újabb jobb oldali beadás után Hazafi ezúttal fejjel vette be a Sándorfalva kapuját, 2-1. Előnnyel mentünk szünetre. A második félidő 48. percében egy középpályán nem teljesen tiszta körülmények között megszerzett labdából lekontrázott és gólt szerzett a Sándorfalva, 2-2. Ezután nem lehetett érezni a hazai pálya előnyét. Sőt! Több vitatható tizenhatoson belüli esemény után is néma maradt a játékvezető sípja. És ahogy ilyenkor lenni szokott az ellenfél a 61. percben újra betalált, 2-3. Mindent egy lapra feltéve támadtunk, de a „túlerőt” nem tudtuk legyőzni, sajnos vereséget szenvedtünk. Kecskeméti József edző két játékosát emelte ki a csapatból: Gabai Patrikot és Hazafi Ákost.

U-17 Szabadkígyósi SZSC –Restart- Ceglédi VSE 0-2

A gyengébb képességű hazai csapat ellen nagy önbizalommal és elánnal lépett pályára a Ceglédi VSE. A mérkőzés elejétől kezdve sikerült az irányítást megragadnunk, és uralnunk a játékot. Az ellenfél ritkán került a kapunk előterébe, így kapusunknak komolyabb feladat nélkül telt a 90 perc. A hazai csapat próbálta lassítani és tördelni a játékot, ami az első. félidőben még sikerült. A második félidő elején azonban kaptunk egy megérdemelt büntetőt (Szebellédi Á. harcolta ki), amit Papp Kornél értékesített (0-1). Innentől kezdve ellenállásba nem ütköztünk, Papp Kornél megszerezte második gólját is (0-2). Pontosabb játékkal akár több gólos győzelem is lehetett volna.

U-19 Szabadkígyósi SZSC – Restart - Ceglédi VSE 0-2

A mérkőzés nagy iramban kezdődött, a hazai csapat játékosai rendkívül keményen, olykor a durvaság határain túllépve játszottak. A középpályán mi uraltuk a játékot, így sok helyzetet, rögzített szituációt harcoltunk ki. A vezetést is egy szabadrúgásból sikerült megszerezni az első félidőben, amikor Demeter Miklós beívelését Ladiszlai Krisztián tette vissza a kapu elé, így Nagy Tamásnak az üres kapuba kellett passzolnia (0-1). A vezetés tudatában sem vettünk vissza a tempóból. Sorra vezettünk ígéretes támadásokat a második félidőben is. Egy szép egyéni alakítás eredményeként Pásztor Géza is betalált (0-2). A mérkőzés hajrájában kapusom több bravúrt is bemutatott, így kapott gól nélkül tudtuk lehozni a mérkőzést. Lüktető és nagy iramú mérkőzésen sikerült elhoznunk a 3 pontot Szabadkígyósról. Dicséret jár az egész csapatnak a győzelemért és a jó csapatmunkáért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció