Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Szeptember 26. 15:44, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Utánpótlás eredmények (2011. szeptember 23.-24.)

Utánpótlás eredmények (2011. szeptember 23.-24.)

A felnőtt csapat győzelme mellett felemás eredménnyel szerepeltek az utánpótlás csapatok.

U-19: Restart – Ceglédi VSE – Párduc Grosics Akadémia „B” 2-1

Gólszerzők: Kacsics B., Bagó B.

Ozsváth Ferenc edző: Az első félidő a nagy küzdelem ellenére alacsony színvonalú mérkőzést hozott, amelyben a vendég együttes egy kommunikációs hibát kihasználva vezetést szerzett. Ebben a félidőben két-három lehetőségünk maradt kihasználatlanul. A második játékrészben magasabb tempóra kapcsolt a csapat és ekkor játékban felül múltuk ellenfelünket és ez gólokban is megmutatkozott. Kacsics és Bagó góljaira nem volt válaszuk. Győzelmünk teljesen megérdemelt, hiszen a második félidőben olyan iramot diktáltunk, amelyre a nagy meleget figyelembe véve büszkék lehetünk. Remélem, hogy az utóbbi idők sikerei tovább növeli önbizalmunkat és a hátra lévő mérkőzéseket is ilyen alázattal fogjuk megvívni.

U-17: Restart Ceglédi VSE – Párduc Grosics Akadémia „B” 2-7

Gólszerzők: Berta L., Mándity G. Jók: Füle B., Mándity G.

Kecskeméti József edző: Gratulálok a játékvezetéshez /VÉGRE/ egy szavunk sem lehet! Úgy érzem nyerhető mérkőzést buktunk el ami az eredmény tudatában meglepő is lehetne, de aki látta az első félidei játékunkat - az egyébként esélyesebb csapat ellen - nem csodálkozik! Sajnos az ilyen sőt bármely mérkőzést meghatározó kapus teljesítmény nélkül nem lehet győztesen lehozni! Remekül kezdtünk, megbontottuk a védekezésüket a széleken, gyorsan játszottunk, de jött a szünet az ellenfelünk felébredt az utazás fáradalmaiból, szerkezetet, és ritmust váltott és minden honnan kapura lőtt, mi pedig állva maradtunk, és hagytuk játszani az egyébként nagyon kulturáltan focizó Gyulaiakat. A célunkat /3-5. hely a táblázaton/ még teljesíthetjük, túl vagyunk a két legnehezebb mérkőzésen, de szombaton a harmadik HFC-hez utazunk, ahonnan minimum pontot kell elhoznunk. CSAPATUNKban benne van a bravúr, kiegészülünk két meghatározó játékossal, szóval reménykedem, csak a péntek éjszakai buliktól tartok!!!

U-15. Airenergy FC – Restart – Ceglédi VSE 1-1

Gólszerző: Kovács P.

Farkas János edző: Sajnos ugyanaz a forgatókönyv, mint egy hete. Egy hiba kettő pontunkba került. A támadó szekciónk újfent gyenge játéka jobban aggaszt mint az eredmény. Még ki kell emelni a pálya fantasztikus minőségét, bokáig érő fű, kő kemény talaj!!

U-13: Airenergy FC – Restart – Ceglédi VSE 2-3

Gólszerzők: Atkári F., Petrik S., Pataki Z. Jó: az egész csapat

Zágon László edző: Ismét jól kezdtünk, három kihagyott helyzet után megszereztük a vezetést. Végig irányítottuk a játékot, 3-1-es vezetés után is több ziccert hagytunk ki, ami majdnem megbosszulta magát. Az ellenfél gólt szerzett és ezután izgalmas perceket éltünk át. A helyzetek – és a mérkőzés összképe – alapján megérdemelt a győzelmünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem