Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Szeptember 12. 11:50, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Utánpótlás eredmények 2011. szeptember 11.

Utánpótlás eredmények 2011. szeptember 11.

A felnőtt csapat remek hétvégi (és eddigi) szereplése után az utánpótlás csapatok is kitettek magukért.

U-19 Restart Ceglédi VSE – Maros Menti UFC 2-1

Gólszerzők: Tarai, Gombár

Ozsváth Ferenc edző: Az első félidőben mezőnyfölényben játszottunk amit egy parádés góllal nyomatékosítottunk. Történt, hogy egy mélységi indítást az ellenfél kapusa kifutva tisztázott, de a felszabadító rúgást Tarai a felezővonalon túlról az üresen álló kapuba helyezett. Ebben a játékrészben ellenfelünk fölé nőttünk, igaz, hogy Ők egy óriási helyzetben hibáztak.

A második játékrészben ellenfelünk kezdeményezőbbé vált és egy védekezési hibából gólt szerzett. Ezután csapatunk védekezése agresszívebbé vált és egy jól kivitelezett kontra támadás után Gombár góljával megszereztük a vezetést.
A második félidő közepétől érezhető volt, hogy a csapat erőnléti állapotán van mit javítani, de ezt a nehézséget a csapat akaratereje kompenzálta, amiért a fiúk dicséretet érdemelnek. Igazi csapatmunka volt ez a győzelem.

U-17 Restart Ceglédi VSE – Maros Menti UFC 5-2

Gólszerzők: Máté R. (2), Egervári, Kállai, Matus Jók: Füle, Máté, Egervári, Mándity

Kecskeméti József edző: Remélem csak a meleg miatt kezdtünk enerváltan, nem az aktív szombat éjszakai élet miatt... A mai mérkőzésen elmaradtunk az általunk felállított mércétől, lassan, pontatlanul játszottunk. Sajnos ebben közre játszott a kulcsemberek gyengébb játéka, illetve a kapusunk – szerintem - jogtalan kiállítása (ami rossz ómen a gyulai túra előtt) Pozitívum, hogy emberhátrányban is volt tartása a CSAPATNAK. Gólokat szereztünk, míg az ellenfelünk alig jutott el a kapunkig!! Negatívum, hogy engem is kiállítottak. Nem tudom miért kell nekem vagy akár melyik edzőnek eltűrni a játékvezető (jelen esetben az asszisztens kioktató stílusát?) Természetesen rám is vonatkozik a büntetés, Gyulára én viszem a fiuknak a banánt és a csokit!

U-15 Szolnoki MÁV – Restart Ceglédi VSE 1:3

Gólszerzők: G. Bíró, Hazafi Á., Simon Jók: Kiszely, Kovács, Czagány

Farkas János edző: Az egész mérkőzésre a lassú, pontatlan játék volt jellemző. Szimpatikus, a mezőnyben jó játszó csapatott sikerült legyőznünk. A mérkőzés folyamán a csapat játék jól működött, de egyénileg akadtak halvány teljesítmények.

U-13 Szolnoki MÁV – Restart Ceglédi VSE 1-0

Jók: Pataki, Hartyáni, Petrik,

Zágon László edző: A mezőnyben az ellenfél irányította a játékot, ennek ellenére nem játszottunk alárendelt szerepben. Többször is eljutottunk helyzetig, de sajnos nem sikerült azokat kihasználni. Az ellenfelünk viszont a 17. percben betalált és meg is őrizte sovány előnyét a mérkőzés végéig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem