Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2011. Október 10. 11:25, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Utánpótlás eredmények 2011. október 08.-09.

Utánpótlás eredmények 2011. október 08.-09.

Ez a hétvége nem sikerült olyan jól az utánpótlásnak, mint a múlt hétvége.

U-19: Restart Ceglédi VSE – SZEOL Szeged 2011 0-1

Ozsváth Ferenc edző: Az ellenfélnek elég volt egy helyzetből gólt rúgni, amellyel megnyerte a mérkőzést, miközben mi két kapufát rúgtunk és háromszor kerültünk csak kapussal szemben helyzetbe. A játékunk túl lassú és ötlettelen volt ahhoz, hogy sima győzelmet arassunk, de azért a döntetlen sokkal reálisabb eredmény lett volna. Mi is szeretnénk hasonló mérkőzéseken győztesen elhagyni a pályát, de én inkább a komoly teljesítmény következményeként megvalósuló győzelmeket szeretem.

U-17: Restart Ceglédi VSE – SZEOL Szeged 2011 4-0

Gólszerzők: Egervári (2), Füle, Mándity Jók: AZ EGÉSZ CEGLÉDI CSAPAT!!!

Kecskeméti József edző: Szeretném, hogy ezek a CEGLÉDI srácok alkossák úgy öt éven belül az NB-II-es csapat magját!!! Remélem megadatik nekik a sansz és élnek is vele!!!! Amit ma bemutattak a Szeged ellen, az szerintem nagyon nehezen szárnyalható túl, ebben a korosztályban !! Zárt, kőkemény védekezés, gyors, kevés érintős, improvizatív támadások, komolyan mondom lázba hoztak engem és a szurkoló táborunkat is. Élveztük a CSAPAT által bemutatott FOCIT...., de most kell vigyázzunk /edzők, szülők, játékosok/ nem szabad a ló túlsó oldalára esnünk, most kell földön tartanunk a fiukat, és elsősorban most kell rátennünk egy lapáttal, hogy a hátralévő mérkőzéseken ne érjen minket kellemetlen meglepetés!

U-15: BSE Palóc Farkasok – Restart Ceglédi VSE 7-2

Gólszerzők: Juhász, Hazafi

Farkas János edző: Sajnos a múlt heti játékot nem sikerült megismételni. Az első félidőben még jól működött a csapat játékunk 3:2-ig még meccsbe tartottuk magunkat és utána valami megtört és szét hullott a csapat, de ehhez kellett jó pár potya gól is. Megjegyzésként az ellenfél edzőjének sportszerűtlen magatartását szeretném kiemelni,és remélem a birók rögzítették a jegyzőkönyvben a történteket.

U-13: BSE Palóc Farkasok – Restart Ceglédi VSE 6-0

Zágon László edző: Tartalékosan álltunk fel (a csere kapusnak mezőnyben kellett játszani) a listavezető otthonában. A BSE igazolta, hogy a tabellán elfoglalt helye nem véletlen. Esélyt nem adva, magabiztosan győztek le bennünket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem