Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 07. 14:39, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Utánpótlás eredmények 2011. október 05.-06.

Utánpótlás eredmények 2011. október 05.-06.

Minden hétvégén van egy bravúr, ezt most az U-19 hozta, akik a listavezető Szolnokot verték 3-1-re. Az U-15 viszont sorra hozza a meccseket, így 2. helyen áll a bajnokságban. Hajrá CVSE!!!

U-19: restart – Ceglédi VSE – Szolnoki MÁV UP. 3-1

Gólszerzők: Szabó M., Tarai R., Halasi K.

Az első félidőben türelmes labdajáratással sikerült ellenfelünk fölé nőni, ami 3-4 helyzetet eredményezett. Ezekből sajnos nem sikerült gólt szerezni, de a félidő végén egy jól elvégzett szabadrúgás után megszereztük a megérdemelt vezetést. A második játékrész elején sajnos két meghatározó játékos - Toldi és Szabó - sérülése miatt változtatnom kellett, ezért az ellenfél mezőnyfölénybe került mégis nekünk sikerült kontrából gólt szerezni. A végén gyors gólváltás után sikeresen őriztük előnyünket az aktuális listavezető ellen, amelyhez minden egyes játékosunk hozzátette a maga tudását. A játékunk minőségén és gyorsaságán még van mit dolgozni. Gratulálok az egész csapatnak a kiváló eredményhez.

U:17: Restart – ceglédi VSE – Szolnoki MÁV UP. 4-5

Gólszerzők: Viniczai (2), Egervári (2) Jók: Juhász, Viniczai, Szabó Á, Egervári,

Kecskeméti József edző: Köszönöm a szülőknek a fuvart. Nem gondoltam volna, hogy valaha Törtelen hullámvasutazni fogok... Komolyan mondom ilyen őrült mérkőzésen még nem ültem a padon! Össze-vissza fújkáló spori, jogtalan 11-es, les gyanús gól, enervált, kishitű ceglédi csapat. Nem ismertem rá a fiúkra! Ellenben a második félidőben bemutatott játékunk már emlékeztetett arra a csapatra amelyik lázba hozza a nézőket. Sajnos hátul nagyon gólképesek voltunk, elmaradtak a kapus bravúrok, elől viszont felébredt, majd vérszemet kapott a társaság és majdnem sikerült egyenlíteni. Sajnálom a CSAPATOMAT, de egy félidőnyi előnyt nem lehet adni egy jó képességű ellenfélnek... Remélem okulunk a történtekből és legalább az ötödik helyet megtudjuk szerezni és marad sanszunk tavasszal a dobogóra!!..... MÁS: ha egy győzelem ilyen viselkedést vált ki 17 éves gyerekekből, mint amilyet kiváltott a Szolnokiakból, inkább maradjunk pont nélkül, remélem a CEGLÉDI fiatalok méltó bosszút állnak rajtuk tavasszal!!!

U-15: Ferihegy Vecsés – Restart – Ceglédi VSE 1-2

Gólszerzők: Kisgyörgy, Hazafi

Farkas János edző: Megint egy olyan mérkőzést nyertünk meg ahol nagyon gyengén játszottunk, és a szerencse is velünk volt. A jövőben az ilyen mérkőzésekre sokkal jobban kell készülni, mert mindenki azt hitte, hogy elég csak a mezt kivinni, mert az ellenfél az utolsó helyen áll!!Tudtommal a bajnokságnak még nincs vége!!

U-13: Ferihegy Vecsés – Restart – Ceglédi VSE 1-4

Gólszerzők: Pataki (2), Petrik, Hartyáni Jók: Pataki, Petrik, Hartyáni, Hörömpő, Hazafi, Atkári

Zágon László edző: Jól kezdtünk, a mérkőzés 12. percében már 2-0-ra vezettünk. Úgy nézett ki, hogy nagy arányú győzelmet aratunk, de sok helyzet kimaradt. A második félidőben végig irányítottuk a játékot és két újabb góllal megérdemelten nyertük meg a mérkőzést 4-1 arányban.

A hétvégén a Ceglédi VSE kisebb korosztályai az MLSZ Bozsik Program 3. fordulójában Abonyban mérték össze tudásukat másik négy egyesület hasonló korú csapataival.

MLSZ BOZSIK PROGRAM – 3 Abony, 2011. november 06.

U-11 korcsoport: Klemenc Attila edző 16 fős keretét A és B csapatra osztotta.

Cegléd „A”, - Abony „A” 5-0 / 2-4 Nagykőrös – Cegléd „A” 1-2 / 0-1
Tápiógyörgye-Cegléd „B” 2-4 Cegléd „B” – Abony „B” 4-1 Cegléd „B” – Ceglédbercel 2-2

A Ceglédi VSE csapatának tagjai és gólszerzői
Nagy Adrián, Kuthy Gergely, Csoma Ákos (2), Kiss János Ádám, Ecser Ádám (2), Orosz András, Klemenc Gergő, Orlov László, Simon Péter (6), Zsemlye Balázs ,Tóth Roland (3), Pintér Szabolcs (2), Virág Viktor
Különdíj: Orlov László jó védő- és szervezőmunka, Simon Péter gólerős játékáért

U-9 korcsoport: Pintér István edző 20 fős keretét a és B csapatra osztotta. A keretben helyet kaptak Dengi Balázs U-8 korosztályú játékosai is.

Cegléd „A” – Abony „A” 1-0, Nagykőrös „A” – Cegléd „A” 2-1, Cegléd „A” – Nagykőrös „B” 1-5
Ceglédi „B” – Tápiógyörgye 5-1, Cegléd”B” – Ceglédbercel 4-1, Abony „B” – Cegléd „B” 1-2

A Ceglédi VSE csapatának tagjai
Máté Szabolcs, Juhász András, Prumek János, Horváth Dániel, Kartali Kristóf, Bozsó Dominik, Lakos Valter, Kelemen Dominik, Ecseri Ádám, Máté Marcell, Abdel Magid Iván, Huszár Benedek, Kozma Gergő, Kőgyesi Gábor, Motyovszki Soma,Pintér Balázs, Ványi Zsombor, Ungureán Zsombor, Szeleczki Bence, Hrabovszki Levente
Különdíj: Juhász András és Ecseri Ádám kiemelkedő mezőnymunka

U-7 korcsoport: Ecseri Károly edző 7 fős keretét „A” és „B” csapatra osztotta. A keretben helyet kaptak Széchenyi Márton U-6 korosztályú játékosai is.

Cegléd „A” - Abony „A” 1-2 / 2-1, Cegléd „A” – Nagykőrös 8-2 / 8-1
Cegléd „A” - Ceglédbercel 6-1, Cegléd „B” - Abony „B” 4-1, Cegléd „B” - Tápiógyörgye 7-1

A Ceglédi VSE csapatának tagjai
Ceglédi VSE „A”: Banai Álmos, Gál Dominik, Horváth Boglárka, Kelemen Vivien
Ceglédi VSE „B”: Petró Kata Luca, Palásti Bence, Kovács Kolos
Különdíj: Kovács Kolos és Banai Álmos jó játékáért

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem