Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Október 03. 15:42, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Utánpótlás eredmények 2011. október 01.-02.

Utánpótlás eredmények 2011. október 01.-02.

Nagyszerűen szerepeltek az utánpótlás csapataink a hétvégén!

U-19 Hódmezővásárhely FC – Restart Ceglédi VSE 0-4

Gólszerzők: Nagy, Pásztor, Bagó, Utasi

Ozsváth Ferenc edző: Az első félórában egyenlő erők küzdelme folyt a pályán. A középpályás játékunk pontatlanságai miatt ekkor még nem tudtunk fölénybe kerülni. Ezt követően néhány minőségi mélységi passzal eljutottunk az ellenfél kapujáig, melyekből remek helyzetfelismerést követően Nagy Szabolcs és Pásztor gólt szerzett. A második félidő egyértelműen a mi fölényünk jegyében zajlott és helyenként szellemes megoldások jellemezték játékunkat. Bagó és Utasi góljai megérdemelt sikerünket jelentették. Jó irányba indultunk a saját tempónkat tartani kell.

U-17 Hódmezővásárhely FC – Restart Ceglédi VSE 0-1

Gólszerző: Mándity G. Jók: Schmidt D., Máté R, Juhász D., Mandity G., Viniczai V.

Kecskeméti József edző: Hatalmas bravúrt értek el a fiuk a tavalyi bajnok otthonában!!! Korrekt játékvezetés mellett - mondanom sem kell 25 fokban, MŰFÜVÖN/!!!!!/ - játszottunk, de a srácok derekasan helytálltak! A kezdeti bizonytalankodás után, kiegyenlítettük a HFC mezőnyfölényét, amihez kellő lökést adott Schmidt Dani két bravúrja. A második játék részben pedig a mi játékunk dominált, remek kontrákat vezettünk egy Egervári által kitűnően belőtt oldal szabadrúgásból megszereztük a vezetést, amit a lefújásig hatalmas küzdelem árán, kis szerencsével sikerült is megtartanunk! Jó érzés volt látni a srácok boldogságát és jó volt hallani, hogy "aki nem ugrál az nem CEGLÉDI hej-hej"... Vasárnap ismét rangadó, jön a harmadik Szeged, izgalmas mérkőzésre van kilátás.

U-15 Soroksár SC – Restart Ceglédi VSE 2-4

Farkas János edző: Az elmúlt hetek gyengébb játékai után a mai már sokkal jobb volt, és ez gólokban is megmutatkozott. A támadó játékosaim végre összeszedték magukat és megmutatták, hogy jó helyen van elöl a labda. Ami még nagyszerű volt, hogy megtört a műfű fóbiánk és helyenként jó játékkal és parádés gólokkal hoztuk ezt a fontos meccset.

Gólszerzők: Simon, Juhász, Hazafi (2)
Jók: Kiszely, Kovács, Juhász (a mezőny legjobbja), Simon, Hazafi

U-13 Soroksár SC – Restart Ceglédi VSE 0-1

Gólszerző: Pataki Z. Jók: az egész csapat

Zágon László edző: Végig jól és fegyelmezetten játszottunk. Pataki Zoli 30 méteres szabadrúgásból szerzett bombagóljával vezetést szereztünk és ezzel a góllal meg is nyertük a mérkőzést. Kiegyensúlyozott játékot hozott a mérkőzés. Gratulálok a játékosoknak, hiszen az eddig még veretlen Soroksár otthonából hoztuk el a három bajnoki pontot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem