Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. November 22. 10:27, kedd | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Utánpótlás eredmények 2011. november 19.-20.

Utánpótlás eredmények 2011. november 19.-20.

Az U-17 és 19 korosztály számára véget ért az őszi szezon, az U-13 és U-15 korosztálynak még van mérkőzése.

U-19: Várfürdő – Gyulai Termál – Restart – Ceglédi VSE 1-1

Gólszerző: Halasi K.

Ozsváth Ferenc edző: Az első félidőben túl sok labdát veszítettünk a középpályán ahhoz, hogy ellenfelünk fölé kerekedjünk, amelyhez párosult a játékvezető által megadott jogosulatlan büntető, mellyel előnyt szerzett a hazai csapat. A második félidőben sikerült magasabb tempót diktálva egyenlíteni, de a játékvezető újra büntetőt ítélt ellenünk, melyet jól védő kapusunk hárított . A spori később elfelejtett egy jogos büntetőt számunkra befújni , ezekkel a tévedéseivel döntő érdemeket szerzett a hazai csapat pontszerzésében. Az első félév jó szerepléséhez gratulálok a fiúknak és megköszönöm mindenkinek aki segítette csapatunkat a hétköznapok nehéz pillanataiban.

U-17: Várfürdő – Gyulai Termál – Restart – Ceglédi VSE 0-2

Gólszerző: Viniczai V. (2) Jók: Schmidt, Füle, Viniczai, Egervári

Kecskeméti József edző: A hat órai ébresztő, és a három órás buszút fáradalmait a mérkőzés harmincadik percéig sikerült kipihenni, ekkor egy hatalmas Schmidt bravúr ébresztőt fújt!!! A srácok elkezdtek futni, a második félidőben pedig játszani, és a két Egervári passzt értékesítő Viniczai vezérletével elintézték a három pont sorsát! Úgy gondolom annál nagyobb dicséret nem kell, ha az ellenfél edzője azt mondja a mérkőzés végén "nem gondoltam,hogy ilyen jók vagytok".... Pedig még ennél is jobbak, ha minden mérkőzésen a teljes keret részt tud venni, illetve ha a fiuk minimum ezt a hozzáállást produkálják!!! Persze jó lenne jobb körülmények között edzeni, készülni, de reménykedünk, hogy hamarosan javulnak a Malomtó szélen is a feltételek!!! Számtalanszor elmondtam ez a társaság sokra hivatott, egy sérülés mentes felkészüléssel biztos vagyok benne, hogy oda tudunk érni a dobogóra!!! HAJRÁ VASÚÚÚÚTASOK!!!

U-15: Tabáni Spartacus SE – Restart – Ceglédi VSE 4-0

Farkas János edző: Valamivel lendületesebb, és kreatívabb játékot játszottunk, mint múlt héten, de sajnos ez is kevés volt a mai napon, mivel a hazai csapat túl sok segítséget kapott. A „játékvezető személyében a hazai pálya előnye” a Tabáni Spartacus sikerét hozta.

U-13: Tabáni Spartacus SE – Restart – Ceglédi VSE 2-0

Jók: Hazafi, Hörömpő, Petrik, Pataki

Zágon László edző: Mezőnyben jobban játszott az ellenfelünk, ennek ellenére két szabálytalan góllal nyerték meg a mérkőzést. Az első gólnál a kapusunkkal szemben szabálytalankodtak (le kellett cserélnem az eset után), a második gól pedig tiszta leshelyzetből született. Ennek ellenére az utolsó percekben két hatalmas ziccert hagytunk ki, így sajnos vereséget szenvedtünk.

ARANYSZARVAS KUPA

Tápiószentmárton, 2011. november 20.

Tápiószentmártonban a 2002-es születésű gyerekeknek rendeztek egy 5 csapatos teremtornát.
A tornán a házigazda Tápiószentmárton mellett Örkény, Sülysáp, Tura és a Ceglédi VSE U-11 korosztályú csapatai mérkőztek meg egymással.

a Restart - Ceglédi VSE eredményei

CEGLÉDI VSE - ŐRKÉNY 4 - 2
CEGLÉDI VSE - SÜLYSÁP 0 - 1
CEGLÉDI VSE - TURA 4 - 0
CEGLÉDI VSE - TÁPIÓSZENTMÁRTON 4 - 1

a torna végeredménye
1. SÜLYSÁP, 2. CEGLÉDI VSE, 3. TÁPIÓSZENTMÁRTON, 4. ŐRKÉNY, 5. TURA

A Restart – Ceglédi VSE csapatának tagjai és gólszerzői: Klemencz Gergő,Nagy Adrián (1), Kuthy Gergely, Csoma Ákos, Tóth Roland (1), Kovács Bálint (4), Tóth Roland, Pintér Szabolcs (4), Zsemlye Balázs, Orosz András (2), Virág Viktor
A torna legjobb kapusa Klemencz Gergő lett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem