Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. November 14. 11:18, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Utánpótlás eredmények 2011. november 12.

Utánpótlás eredmények 2011. november 12.

75%-os teljesítménnyel, összességében jó hétvégét tudhat maga mögött az utánpótlás.
A hétvége bravúr győzelmét az U-13 szállította a Szolnok ellen. Gratulálunk nekik!

U-19: Békési FC – Restart Ceglédi VSE 0-7

Gólszerzők: Halasi K., Márki B., Tarai R. (2), Pásztor G. (2), Kacsics B.

Ozsváth Ferenc edző: A mérkőzés kezdeti szakaszában sikerült megfékezni a házigazdák támadásait és szándékos durvaságoktól sem mentes alattomosságait. Ezután minőségi fölényt harcoltunk ki az egész pályán. Védekezésünk kellően agresszív és pontos volt, támadásaink meg jól felépítettek, gyorsak és sokszínűek. Ezúttal is több jó egyéni teljesítmény segítette az egyre jobban igazi csapattá váló együttesünk színvonalas játékát. Gratulálok a fiúknak.

U-17: Békési FC – Restart Ceglédi VSE 0-2

Gólszerzők: Berta L., Szabó Á.

Kecskeméti József edző: Baljós előjelekkel készültünk az utolsó helyezett otthonába. Egy hónapja nem tudunk rendes méretű pályán gyakorolni, az amúgy is szűk keretünk a sérülések miatt tovább szűkült így a formán kívüli focistákat nem tudom pihentetni…. A keményre fagyott pályán rengeteg helyzetet kidolgoztunk amiket szép sorjában ki is hagytunk, így magunknak tettük nehézzé és izgalmassá a mérkőzést!! Végül is nyertünk, de nem lehetünk büszkék a teljesítményünkre, a jövő heti utolsó találkozóra össze kell kapnunk magunkat, hogy a negyedik helyről indulva tavasszal célba vehessük a dobogót!!!

U-15: Restart Ceglédi VSE – Szolnoki MÁV UP. 1-3

Gólszerző: Hazafi Á.

Farkas János edző: Sajnos a múlt heti játékunkat nem tudtuk überelni, főleg az első félidőben mutatott gyenge teljesítmény miatt. A második félidőben feljavult játékunk, de a három gólos hátrányt nem tudtuk ledolgozni rossz helyzet kihasználásunk miatt.

U-13: Restart Ceglédi VSE – Szolnoki MÁV UP. 2-1

Gólszerzők: Pataki Z., Mészáros D. Jók: Mészáros A. (kapus), és az egész csapat
Zágon László edző: Tudtuk, hogy a Szolnok jó játékerőt képviselő csapat, amit bizonyított azzal, hogy végig irányította a játékot. Kontrákra épülő játékunkat jól tudtuk játszani, aminek köszönhetően két gólt is szereztünk. Védekezésünk – élen Mészáros Attila kapussal – jelesre vizsgázott ezen a mérkőzésen. Bravúros győzelmet arattunk, gratulálok a csapatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem